Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Stranger things”-stjärnan nära att sluta efter beskedet

Snart inleds inspelningarna av säsong fyra av ”Stranger things”.Foto: PATRICK LEWIS/STARPIX FOR NETFLIX/SHUTT / PATRICK LEWIS/STARPIX FOR NETFLIX/SHUTTERSTOCK SHU
Millie Bobby Brown, här i ”Stranger things”.Foto: Pressbild

Snart ska Millie Bobby Brown spela in säsong fyra av ”Stranger things”.

Men det var nära att hon lade av med skådespeleriet efter att ha fått nobben av ”Game of thrones”.

Millie Bobby Brown, 16, fick sitt stora genombrott som Eleven i ”Stranger things” på Netflix.

Men det var nära att den unga brittiskan lade av med skådespeleriet innan karriären ens hade tagit fart.

Under ett besök hos Jimmy Fallons talkshow avslöjade Millie Bobby Brown att hon provfilmade för en roll i ”Game of thrones” – men fick nobben.

– Jag tror att jag blev väldigt nedslagen av nobben, vilket är något jag berättar för alla om hur det är, att den här branschen innebär nobben dygnet runt, berättade Millie Bobby Brown.

– Du får många ”nej” innan du får ett ”ja” men jag provfilmade sedan för ”Game of thrones” och fick ett nej och då tänkte jag att ”oj, det här är verkligen svårt”, fortsatte hon.

Ny film på Netflix

Millie Bobby Brown bestämde sig för att ge skådespeleriet en sista chans genom att provfilma för en kommande Netflix-serie vid namn ”Montauk” – ja, arbetsnamnet innan man bestämde sig för ”Stranger things”.

Och hur det gick vet tittarna ju vid det här laget.

Utöver ”Stranger things” – där man snart påbörjar inspelningen av säsong fyra – är Millie Bobby Brown även aktuell i Netflix-filmen ”Enola Holmes”.

Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-stjärnan David Harbour visar kärleken öppet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.