Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Storbråket mellan tv-kockarna fortsätter

Storbråket mellan tv-kockarna Sébastien Boudet och Johan Jureskog fortsätter på nätet. Foto: Stefan Forsell
Nu kritiserar Boudet Jureskog för att ha skapat en dålig hamburgare för snabbsmatskedjan McDonald's. Foto: Ylwa Yngvesson

Storbråket mellan tv-kockarna Sébastien Boudet och Johan Jureskog fortsätter på nätet.

Nu kritiserar Boudet Jureskog för att ha skapat en dålig hamburgare för snabbsmatskedjan McDonald's.

"För de som trodde att Jureskog skulle förbättra McDonald's är det att misslyckas", skriver han på Instagram.

Detta har hänt i bråket

Tv-kocken Johan Jureskog lanserade en egen hamburgare för McDonald's. Detta fick bagaren Sebastien Boudet att se rött och rikta skarp kritik mot Johan Jureskog på nätet. Johan Jureskog försvarade sitt samarbete i en kommentar. Sebastien Boudet gick senare ut med ytterligare kritik mot Johan Jureskogs hamburgare, bland annat kring innehållet i den.

Det var förra veckan som mästerkocken Johan Jureskog lanserade sitt stora samarbete med snabbmatskedjan McDonald's. Bagaren Sebastien Boduet, känd från bland annat TV4:s "Nyhetsmorgon" och Kanal 5:s "Dessertmästarna", gick ut till hårt angrepp mot kocken och kallade samarbetet för ett "skämt".

"Det där måste vara ett jävla skämt! Fan oxå! Vart ligger gränsen på vad en duktig kock är beredd att göra för lite pengar. Älskade AG och Roffes men sorry, nu tackar jag för mig och väljer att äta maten från kockar med INTEgritet", skrev Boudet på Instagram.

Johan Jureskog gick då snabbt ut och försvarade sitt samarbete med snabbmatskedjan i Sebastian Boudets kommentarsfält.

"Kommer från en enkel familj i Sundbyberg och vi gick typ aldrig på restaurang, var mkt pengar för oss, McDonalds har vi gått på sen barnsben. Jag blir bara grymt ledsen att bli påhoppad av folk som inte har koll", skrev han.

 

LÄS MER: Tv-kockarnas storbråk: "Blir grymt ledsen"

Sebastien Boudet: "Är att misslyckas"

Nu eskalerar bråket mellan tv-profilerna på sociala medier. I ytterligare ett upprört inlägg på Instagram riktar Sebastien Boudet nu ny kritik mot Johan Jureskogs hamburgare och dess innehåll.

"
För det första är hamburgaren NYC gjord på exakt samma svampiga o genomstekta kött som i alla McDonalds övriga hamburgare... För de som trodde att Jureskog skulle "förbättra" McDonalds (...) är det att misslyckas", skriver Sebastien Boudet och fortsätter:

"
Brödet är inte eller förändrat. Samma bröd som till alla andra hamburgare... För en kock som har uttalat sig många gånger om hur viktigt bröd är och alltid har lagt mycket energi på att servera bra bröd på sina krogar känns det rätt motsägelsefullt."

 

 

 

 

LÄS MER: Så mycket tjänar tv-kockarna

Sebastien Boudet riktar känga mot Johan Jureskog

Sebastien Boudet avslutar sitt inlägg med en känga riktad rakt mot Johan Jureskogs samarbete.

"Johan Jureskog kan fortsätta jakten på världens bästa hamburgare på TV3 men jag kan garantera att det inte är på McDonalds att han kommer att hitta den!", skriver han.

Johan Jureskog har avböjt att kommentera Sebastien Boudets inlägg.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!