Stora lyckan för Lars Lerin

Publicerad

Lars Lerin har blivit pappa.

I säsongspremiären av "Vänligen Lars Lerin" på SVT får tittarna följa med när konstnären träffar sin son Rafael för första gången.

– Nej, nej, nej. Det går inte. Herregud älskling. Det är inte klokt alltså, säger den överlycklige föräldern i programmet.

Det var i somras som Lars Lerin och maken Manoel "Junior" Marques Lerin blev pappor till sonen Rafael. Rafel är Manoel Marquels biologiska son och har adopterats av Lars Lerin.

I den nya säsongen av "Vänligen Lars Lerin" i SVT är föräldraskapet ett återkommande tema och i det första avsnittet får tittarna dessutom följa med när konstnären träffar sin son för första gången på Arlanda.

I programmet berättar Lars Lerin om hur nervös han är.

– Det är en sådan där darr vet du. Jag är lite halvt skräckslagen. En otroligt skräckblandad förtjusning ska jag kalla det för kanske. Och en enorm förväntan också, säger han i programmet och fortsätter:

– Det är allting på en gång, jag kan inte riktigt ta in det här för det är så stort för mig för jag har aldrig tänkt mig att jag skulle ha något barn.

 

LÄS MER: Lars Lerins babylycka – ska adoptera pojke

 

Lars Lerin berättar att han har väntat på att få träffa Rafael i nio månader.

– Det är så konstigt det där. Det är precis som en graviditet på det sättet, det är ganska knepigt. Det är dags för förlossning nu kanske.

När konstnären väntar på sin man och sitt barn syns nervositeten tydligt.

– Det är verkligen lugnet före stormen det här nu. Jag fattar inte att Rafael är med här i Sverige nu. Det går inte att fatta.

"Herregud älskling"

Och när Lars Lerin får se sin son för första gången kommer kärlekslyckan.

– Nej, nej, nej. Det går inte. Herregud älskling. Det är inte klokt alltså, säger han innan han får krama om sin familj.

 

LÄS MER: Lars Lerin om sitt nya liv som småbarnspappa

 

– Det här är liksom värre än det värsta jag sätt, fortsätter Lars Lerin och skrattar.

I en intervju med Expressen har Lars Lerin tidigare berättat om föräldralyckan:

– Det är så stort att bli förälder, jag kan inte sätta ord på det. Jag hade inte tänkt bli förälder. Men det är en kärlek som blir starkare och större för varje dag som går, jag kan inte nog fascineras av det.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag