Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora lyckan för Lars Lerin

Lars Lerin har blivit pappa.

I säsongspremiären av "Vänligen Lars Lerin" på SVT får tittarna följa med när konstnären träffar sin son Rafael för första gången.

– Nej, nej, nej. Det går inte. Herregud älskling. Det är inte klokt alltså, säger den överlycklige föräldern i programmet.

Det var i somras som Lars Lerin och maken Manoel "Junior" Marques Lerin blev pappor till sonen Rafael. Rafel är Manoel Marquels biologiska son och har adopterats av Lars Lerin.

I den nya säsongen av "Vänligen Lars Lerin" i SVT är föräldraskapet ett återkommande tema och i det första avsnittet får tittarna dessutom följa med när konstnären träffar sin son för första gången på Arlanda.

I programmet berättar Lars Lerin om hur nervös han är.

– Det är en sådan där darr vet du. Jag är lite halvt skräckslagen. En otroligt skräckblandad förtjusning ska jag kalla det för kanske. Och en enorm förväntan också, säger han i programmet och fortsätter:

– Det är allting på en gång, jag kan inte riktigt ta in det här för det är så stort för mig för jag har aldrig tänkt mig att jag skulle ha något barn.


LÄS MER: Lars Lerins babylycka – ska adoptera pojke


Lars Lerin berättar att han har väntat på att få träffa Rafael i nio månader.

– Det är så konstigt det där. Det är precis som en graviditet på det sättet, det är ganska knepigt. Det är dags för förlossning nu kanske.

När konstnären väntar på sin man och sitt barn syns nervositeten tydligt.

– Det är verkligen lugnet före stormen det här nu. Jag fattar inte att Rafael är med här i Sverige nu. Det går inte att fatta.

"Herregud älskling"

Och när Lars Lerin får se sin son för första gången kommer kärlekslyckan.

– Nej, nej, nej. Det går inte. Herregud älskling. Det är inte klokt alltså, säger han innan han får krama om sin familj.


LÄS MER: Lars Lerin om sitt nya liv som småbarnspappa


– Det här är liksom värre än det värsta jag sätt, fortsätter Lars Lerin och skrattar.

I en intervju med Expressen har Lars Lerin tidigare berättat om föräldralyckan:

– Det är så stort att bli förälder, jag kan inte sätta ord på det. Jag hade inte tänkt bli förälder. Men det är en kärlek som blir starkare och större för varje dag som går, jag kan inte nog fascineras av det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.