Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stora förändringen i "Bonde söker fru"

Linda Lindorff leder "Bonde söker fru" Foto: DANIEL OLSSON/TV4 / Daniel Olsson/TV4
Nya bondehunken Joacim

Det är bara veckor kvar tills inspelningen av den nya säsongen av "Bonde söker fru" drar i gång – då ändrar TV4 reglerna för det populära kärleksprogrammet.

På sin blogg berättar Linda Lindorff om den stora förändringen:

"Jag är lite smått chockad över allt som hänt de senaste dagarna", skriver hon.

Sommaren nalkas och med den kommer också en ny säsong av "Bonde söker fru". Programmet spelas in den under juni och juli för att sedan sändas på TV4 under hösten.

Med bara veckor kvar ändrar nu TV4 spelreglerna för "Bonde söker fru" totalt.

"Det är mycket som händer just nu i 'Bonde söker fru' och det är tvära kast. Det har dykt upp en överraskning nu så stor och omtumlande att jag fick sätta mig ner när jag hörde det. Men ingen fara, det är inte dåligt, bara just överraskande", skriver Linda Lindorff i sin blogg.

 

LÄS MER: Så gick det sedan för TV4-bönderna 

 

Linda Lindorff fortsätter:

"Jag gillar förvisso det som är lite oväntat och det här innebär en väldigt spännande förändring. Det bästa med allt detta är att det innebär en massa nytt roligt. Det här är en rockad som i slutändan innebär ännu mer kärlek och det kan man ju bara älska!".

Linda Lindorff tappar andan

Förändringen innebär att tittarna i år kommer att få följa nio bönder i stället för åtta, som det brukar vara. Den nionde bonden blir den 26-åriga hjortbonden Joacim.

"Jag är lite smått chockad över allt som hänt de senaste dagarna men också oerhört glad! En extra bonde har nu tackat ja och jag ser det som en stor förmån att hjälpa ännu en kärlekstörstande bonde att hitta den stora kärleken", skriver Linda Lindorff.

 

LÄS MER: Bonde-Sigrids iskalla besked till Pål Mases

 

Hon fortsätter:

"Än kan jag inte avslöja några detaljer kring årets säsong av 'Bonde söker fru' men redan nu har det hänt så mycket spännande att jag stundtals tappat andan lite.