Klart: Då återvänder Vänner-gänget på tv

Flera Stjärnor gästar avsnittet, bland annat förre fotbollsspelaren David Beckham.
Foto: NOAH K MURRAY / SIPA USA/IBL
”Vänner”-stjärnorna David Schwimmer och Jennifer Aniston återvänder när serien släpper ett specialavsnitt i slutet av maj.
Foto: LOUISE WIKER / OKÄND

Här är glädjebeskedet till alla ”Vänner”-älskare. Det nya specialavsnittet är nu inspelat och kommer att sändas den 27 maj. I avsnittet kommer flera stjärnor som Lady Gaga och David Beckham att synas.

Det har dragit ut på tiden sedan Jennifer Aniston och HBO i februari förra året avslöjade att ”Vänner”-skådespelarna skulle återförenas i ett nytt specialavsnitt.

Men på grund av coronapandemin har det dragit ut på tiden rejält. Men på torsdagen meddelade HBO Max att man har satt ett premiärdatum för återföreningen.

Redan den 27 maj sänds specialavsnittet i USA där hela originalgänget från den populära 90-talskomedin är tillbaka med Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer.

Gästas av flera stora stjärnor

Vännerna gästas dessutom av ett gäng stjärnor som bland annat David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, och Reese Witherspoon.

Men det blir inte ett klassiskt avsnitt av serien som sändes i tio säsonger mellan 1994-2004. David Schwimmer har tidigare berättat att han inte kommer spela karaktären Ross Geller utan att han kommer att vara sig själv.

– Jag kommer vara David. Vi har inget manus och vi kommer inte vara i karaktär, sa han  i ”The Graham Norton Show” i april.

Det är fortfarande oklart om avsnittet ”Friends: The Reunion” kommer att kunna ses i Sverige på HBO Nordic samtidigt som i USA.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.