Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet bekänner – ångrar bröllopet: ”Förkrossande tragedi”

Foto: KRISTIN CALLAHAN / IBL/REX
Foto: DIGITAL FOCUS / SPLASH NEWS / DIGITAL FOCUS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Hollywoodparet Ryan Reynolds och Blake Lively gifte sig 2012 – men även om paret fortfarande är lyckliga med varandra ångrar de nu sitt bröllop.

Paret gifte sig nämligen på ett gammalt plantage i South Carolina, som tidigare bebotts av slavar.

– Vad vi såg då var en bröllopslokal på Pinterest. Vad vi såg efteråt var en plats byggd på förkrossande tragedi, säger Ryan Reynolds i Fast Company.

Hollywoodstjärnorna Ryan Reynolds, 43, och Blake Lively, 32, har varit gifta i åtta år, och är på många sätt ett av de mest stabila paren i hela filmbranschen.

Trots detta ångrar paret sitt bröllop.

2012 gifte sig nämligen skådespelarna på ett gammalt plantage i South Carolina i USA – en plats som tidigare huserat slavar.

– Det är något vi alltid kommer vara djupt och oreserverat ledsna för, säger Ryan Reynolds in en intervju med Fast Company.

Insåg stora misstaget – efter bröllopet

Skådespelaren menar att de vid tillfället för bröllopet inte såg platsen som mer än en vacker bröllopslokal – men att de i efterhand har tagit in plantagets fruktansvärda historia med slavhandel.

– Det är omöjligt att försona sig med. Vad vi såg då var en bröllopslokal på Pinterest. Vad vi såg efteråt var en plats byggd på förkrossande tragedi. För flera år sedan gifte vi oss igen i vårt hem, men skam fungerar på konstiga sätt. Ett stort jävla misstag som det där kan antingen göra att man stänger ner sig eller så kan det göra att man ändrar sig och tar aktion. Det betyder inte att man inte kommer göra misstag igen. Men att lära om sig och utmana den livslånga påverkan man fått från samhället är ett jobb som inte tar slut.

Paret – som tillsammans har de tre döttrarna James, 5, Inez, 3, och Betty, 10 månader – har de senaste åren varit noggranna med att ta ställning i människorättsfrågor, och skänkte närmare två miljoner kronor till antirasism-organisationer efter George Floyds tragiska död i maj.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.