Cheryl Fernandez-Versini Foto: STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMCheryl Fernandez-Versini Foto: STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Cheryl Fernandez-Versini Foto: STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Stjärnparet skiljer sig efter bara 18 månader

Publicerad

Stjärnparet skiljer sig efter bara 18 månader tillsammans.

"X Factor"-domaren Cheryl Fernandez-Versini och maken Jean-Bernard går åt skilda håll.

Enligt skilsmässoansökan ska paret ha haft "oförenliga olikheter", skriver The Mirror.

Kärlekssagan är slut. Nu väljer den brittiska "X Factor"-domaren Cheryl Fernandez-Versini (tidigare Cheryl Cole) att skilja sig från maken Jean-Bernard efter bara 18 månader tillsammans.

Enligt tidningen The Mirror ska paret ha separerat redan för fem månader sedan och Jean-Bernard ska då ha flyttat ut från parets gemensamma hem i London. Det är dock först nu som ex-paret skickat in sin skilsmässoansökan.

 

LÄS MER: Cheryl Fernandez-Versini går under jorden

Cheryl Fernandez-Versini "lät sig svepas i väg"

I ansökan ska Cheryl Fernandez-Versini ha uppgett "oförenliga olikheter" som en anledning till varför hon vill skilja sig från maken.

– I slutändan insåg Cheryl att hon hade gift sig för snabbt och hade låtit sig svepas i väg av en virvelvindsromans, säger en uppgiftslämnare till tidningen och fortsätter:

– Ju längre tiden har gått, ju tydligare har det blivit för båda två att de är olika människor från väldigt olika världar.

 

LÄS MER: Cheryl förlåter otrohet – för 100 miljoner kronor

Ska fortsätta vara vänner

Enligt uppgiftslämnaren är ex-paret inte ovänner, utan vill fortsätta ha en god relation mellan sig.

– Nu fokuserar de på att säkerställa att de fortsätter vara vänner. Skilsmässan är i all vänskaplighet och de har båda sagt att de alltid kommer att finnas där för den andra, säger källan till The Mirror.

Cheryl Fernandez-Versini och Jean-Bernard gifte sig på ön Mustique i Karibian i juli 2014. Då hade de bara känt varandra i ett par månader. Ex-paret sågs senast tillsammans ute i oktober 2015 på ett födelsedagsevenemang.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag