Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet säljer lyxlägenheten – nya planen efter nyfödda dottern

Foto: DARA DAHE / BACKGRID US/IBL

”Game of thrones”-skådespelaren Sophie Turner och maken Joe Jonas säljer sin lyxlägenhet på Manhattan, New York.

Den 270 kvadratmeter stora våningen med stor terrass ligger ute till försäljning för 51 miljoner kronor, skriver The Sun.

Paret fick dottern Willa i juli.

Stjärnparen Sophie Turner, 24, och Joe Jonas, 31, säljer sin lägenhet i New York, efter att ha blivit föräldrar för första gången i juli, när Turner födde dottern Willa.

Paret, som har tillbringat all tid i Los Angeles sedan dottern föddes, vill nu bli av med den 270 kvadratmeter stora lyxvåningen på Manhattan, för det nätta priset 51 miljoner kronor. Kanske är Turner och Jonas redo att flytta hela sitt liv till den amerikanska västkusten.

Stjärnparets lyxlägenhet har utsikt över New York

Våningen de nu säljer har tre stora sovrum, en privat foajé och ett stort vardagsrum. Det lyxiga köket innehåller bland annat vinkyl och påkostade köksattiraljer. Det största sovrummet har också en stor walk-in-closet och ett tillhörande badrum.

Till våningen hör också en enorm terrass med utsikt över New York.

Paret satte först ut lägenheten till försäljning i juni för 56 miljoner kronor, men har sedan dess tvingats sänka priset med fem miljoner kronor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.