Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet har gjort slut – stöttas av fansen

Gigi Hadid och Zayn Malik har gjort slut.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Gigi Hadid och Zayn Malik.
Foto: SUPPLIED BY LMK / SUPPLIED BY LMK/ALL OVER PRESS LANDMARK MEDIA LTD
Gigi Hadid.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Kärleken har tagit slut för Hollywoods favoritpar - modellen Gigi Hadid och tidigare One Direction-medlemmen Zayn Malik går skilda vägar.

Det meddelar de på sina sociala medier under tisdagen.

”Jag är för evigt tacksam för kärleken, tiden och livslektionerna jag och Z har delat" skriver Gigi Hadid i ett inlägg på sin Twitter.

Det höll i två år för stjärnparet Gigi Hadid, 22, och tidigare pojkbandsstjärnan Zayn Malik, 24. Nu har modellen och Malik valt att gå skilda vägar.

Paret gick ut på sina sociala medier under tisdagen med meddelanden om att de valt att avsluta förhållandet, men att de fortsätter vara vänner och respektera varandra. 

”Gigi och jag hade ett otroligt meningsfullt, kärleksfullt och roligt förhållande och jag hyser enorm respekt och beundran för Gigi som kvinna och vän. Hon har en fantastisk själ. Jag är tacksam för alla våra fans för att ni respekterar det här svåra beslutet och vårt privatliv under den här tiden, vi önskar att ni hade fått veta det från oss först. Vi älskar er alla” skrev Zayn Malik på sin Twitter.


LÄS MER: Stjärnans hårda sexpik mot supermodellen


https://twitter.com/zaynmalik/status/973637458561650688

Gigi Hadid hyllar Zayn Malik efter uppbrottet


Gigi Hadid gick ut med ett meddelande med liknande budskap på sin Twitter.

”Meddelanden om att göra slut verkar ofta så opersonliga, då det inte finns något sätt att beskriva med ord vad två personer upplever tillsammans under några år... Inte bara i förhållandet, utan i livet överlag. Jag är för evigt tacksam för kärleken, tiden och livslektionerna jag och Z har delat. Jag önskar honom det bästa och kommer att fortsätta stötta honom som en vän som jag har enorm respekt och kärlek för. När dte gäller framtiden, vad som är menat att ske kommer att ske” skriver Gigi Hadid i meddelandet.


LÄS MER: Stjärnparet gör röda mattan-debut


https://twitter.com/GiGiHadid/status/973640377839374337

Parets meddelanden fick snabbt tusentals kommentarer, och exparet stöttas av sina fans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.