Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet beslut efter dotterns födsel – bryter upp

Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARKSMAN / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Foto: BACKGRID UK / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott tar en paus från varandra, och lägger sitt två år långa förhållande på is.

Paret har dottern Stormi tillsammans, och har kommit överens om delad vårdnad.

– Kylie och Travis har inte officiellt avslutat förhållandet, men de tar tid ifrån varandra, säger en uppgiftslämnare till E! News.

Efter två år tillsammans – som har resulterat i ettåriga dottern Stormi – väljer nu Kylie Jenner, 22, och pojkvännen Travis Scott, 28, att ta en paus från sitt förhållande, skriver E! News.

Paret har inte gjort slut officiellt än, men väljer att ta tid ifrån varandra, för att se om de ska fortsätta vara tillsammans eller göra slut på riktigt.

– Kylie och Travis har inte officiellt avslutat förhållandet, men de tar tid ifrån varandra. Det är inte ett riktigt uppbrott. De har bråkat mycket igen, men har fortfarande umgåtts den senaste månaden, säger en uppgiftslämnare till E! News, om parets situation.

Bråkar och tjafsar

Uppgiftslämnaren menar att paret bråkar om småsaker, samtidigt som Scott är stressad över att släppa ny musik, och rykten om att paret ska ha gjort slut har cirkulerat under en längre tid.

– De bråkar om fjantiga saker, och Kylie kan vara väldigt skeptisk mot Travis. Travis har stressat kring att släppa ny musik, säger uppgiftslämnaren till den amerikanska sajten.

Kylie låtar Travis umgås med dottern

E! News skriver att paret har valt att bo på olika ställen, för att sluta bråka. Medan Kylie Jenner var i South Carolina med delar av sin familj för att fira Justin och Hailey Biebers bröllop, så har Travis Scott bott hemma i sitt egna hus i Beverly Hills. Men under parets tid isär den senaste tiden, så har rapparen kunnat fortsätta umgås med sin lilla dotter.

– Kylie har låtit honom träffa Stormi. Hon skulle aldrig beröva honom på det, säger uppgiftslämnaren till sajten.

Kylie Jenner har ett stort ärr på sitt ena ben. Nu berättar hon hur hon fick det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.