Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnparet Baldwin och Bieber gifta igen – ett år efter vigseln

Foto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARCUS OWEN / MARCUS OWEN/STARTRAKSPHOTO.COM/A STARTRAKS PHOTO

Ett år efter att ha gift sig i hemlighet i New York, fick nu Justin Bieber och Hailey Baldwin äntligen sitt drömbröllop.

På måndagskvällen sa kärleksparet ja till varandra inför 154 gäster – bland dem superstjärnor som Kendall Jenner och Katy Perry, skriver The Sun.

Nu har Hailey, 22, och Justin Bieber, 25, gift sig – igen.

Efter att ha blivit man och hustru under en hemlig vigsel i New Yorks rådhus förra året, så bestämde sig paret för att fira kärleken med ett ordentligt bröllop också, och på måndagskvällen var det dags.

Inför 154 kända gäster sa paret Bieber ja till varandra i Somerset chapel, vid lyxresorten Montage Palmetto Bluff i delstaten South Carolina, skriver People.

Flera världsstjärnor på plats

The Sun rapporterar att att världsstjärnor som Ed Sheeran och Katy Perry var på plats på bröllopet, medan People bekräftar Hailey Biebers modellvänner Kendall Jenner, Camila Morone och Joan Smalls.

Strax före ceremonin publicerade Justin Bieber en bild på en lyxig klocka på Instagram, som han skriver att han köpt till sig själv i bröllopspresent. Men utöver det har bröllopsparet, som annars är rätt flitiga med sina Instagramuppdateringar, valt att inte dokumentera sitt bröllop på sociala medier.

https://www.instagram.com/p/B3DVbWZHiJo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Detaljerna på Haileys jacka

På Instagram Story visar Kendall Jenner upp sig i sina festkläder till bröllopet.

Efter ceremonin firade paret Bieber och alla deras gäster vidare tillsammans, med drinkar och middag. På bröllopsfesten hade det också ordnats med en fotoautomat, där gästerna kunde ta bilder tillsammans.

Affärsmannen Dave Grutman, familjevän till Hailey Bieber, har lagt upp ett bildspel på Instagram, med bilder från fotoautomaten. På bilderna syns han posera med bruden, Kendall Jenner och flertalet andra gäster.

https://www.instagram.com/p/B3EFJQqgF3U/

Artisten Justine Skye visar upp delar av bröllopsflärden på sin Instagram – bland annat en dyr champagneflaska smyckad med stenar som det står ”The Biebers 9.30.19” på. Hailey Bieber syns också med en skinnjacka över sin bröllopsklänning, med ordet ”fru” på ryggen i strass.

Foto: Instagram
Foto: Instagram