Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnornas vändning – nu visar de upp relationen

Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Foto: RMLA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Jennifer Garner och Ben Affleck visar upp sin nya relation.

Efter att skilsmässan slutligen ha gått igenom och Jennifer Garner uppges ha hittat en ny man i sitt liv återgår paret till vardagen – och umgås tillsammans.

Under söndagen var de i kyrkan med barnen och såg ut att trivas i varandras sällskap, skriver Eonline. 

Efter en tre år lång skilsmässoprocess avslutade Jennifer Garner, 46, och Ben Affleck, 46, sin separation tidigare i oktober.

Ben Affleck har under året ha fått hjälp på ett behandlingshem för sitt missbruk – men nu återgår livet bit för bit till vardagen för Hollywoodstjärnan. Och i helgen syntes han ute med familjen och exhustrun när de besökte kyrkan.

Bilderna visar att paret skrattade och såg ut att trivas i varandras sällskap. Med sig hade de sina tre barn Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6.

 

Jennifer Garner har gått vidare

För bara några veckor sedan kom uppgifterna om att Jennifer Garner har hittat kärleken igen i affärsmannen John Miller, 40. Paret ska ha setts regelbundet under sex månader och även han håller på att avsluta en skilsmässa. 

John Miller är VD på ett företag som äger cirka 50 hamburgerrestauranger och separerade 2011 från violinsten Caroline Campbell, men skilsmässan ska inte vara klar ännu, skriver Daily Mail.

– Han är varm, rolig och otroligt smart. Han är en verklig framgång i affärsvärlden och han har ingen önskan att vara med i nöjesvärlden, säger en källa till tidningen.

 

Efter separationen från Garner har även Ben Affleck gått vidare med kärleken och kopplats ihop med två nya kvinnor. Först med tv-producenten Lindsay Shookus och sedan i oktober ska han ha avslutat en relation med Playboymodellen Shauna Sexton, 22, bland annat efter Garners inflytande.

– Hans nära vänner var ärliga med honom för att han var tillsammans med någon som var 22 år gammal. Jens åsikt väger fortfarande tungt för Ben. Jen försökte att vara stöttande under hans relation med Lindsay men hon kunde inte stötta honom i denna, berättar en uppgiftslämnare enligt tidningen.

Paret gifte sig 2005, men 10 år senare ansökte Ben Affleck och Jennifer Garner om skilsmässa och kort därefter sökte Affleck hjälp mot sina missbruksproblem.

De har under hela tiden fortsatt att umgås vänskapligt och ses ute tillsammans.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!