”Stjärnornas stjärna” – här är årets deltagare

Jessica Andersson.
Foto: MATTIAS JOHANSSON / MADDOC PHOTOGRAPHY
Elisa Lindström.
Foto: OLLE SPORRONG
Amanda Winberg.
Foto: OLLE SPORRONG
Mapei.
Foto: KRISTOFER SANDBERG
Nicke Borg.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Nano.
Foto: OLLE SPORRONG
Jon Henrik Fjällgren.
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 8

Årets upplaga av underhållningsprogrammet ”Stjärnornas stjärna” bjuder på en rad folkkära ansikten. 

Jessica Andersson, Jon Henrik Fjällgren och Nano för att nämna några.

”Mina förväntningar på årets artister är större än någonsin,” säger programledaren Petra Mede i ett pressmeddelande

Underhållningsprogrammet ”Stjärnornas stjärna” återvänder i vår för en tredje säsong. I programmet tävlar etablerade artister varje vecka i olika genrer om vem som kan bäst kastas ut på ny mark.

Nu avslöjar TV4 vilka artister som gör upp om titeln ”Stjärnornas stjärna”. I mixen finns allt från internationella stjärnskott till ”Let's dance”-vinnare. 

”Vi har ett superstarkt gäng i år. Det finns en bredd och en stjärnglans som vi är väldigt stolta över,” säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Årets tävlande är schlagerdrottningen Jessica Andersson, artisten Jon Henrik Fjällgren, musikalstjärnan David Lindgren, internationella stjärnskottet Amanda Winberg, Melodifestivalvinnaren Nano, soulstjärnan Mapei, dansbandsdrottningen Elisa Lindström och rockartisten Nicke Borg.

Petra Mede programleder

Likt förra året programleder Petra Mede underhållningsprogrammet, vars jury består av Kishti Tomita och Jan Gradvall. Varje vecka kommer även en expert inom den aktuella genren medverka som coach till de tävlande.  

”Att återigen få programleda Stjärnornas stjärna är en stor ära. Mina förväntningar på årets artister är större än någonsin,” säger hon i ett pressmeddelande.

”Stjärnornas stjärna” har säsongspremiär på TV4 den 14 mars.

Petra Mede om ”Bonusfamiljen”: ”Igenkännbart för alla”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.