Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnornas plötsliga vändning – offrar allt

Enligt uppgifter vill Ben Affleck återförenas med sin ex-fru.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Garner ansökte om skilsmässa i våras.Foto: PAUL BUCK / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ben Affleck sägs vara beredd att lämna flickvännen Lindsay Shookus.Foto: JULIANO-ROL/X17ONLINE.COM / JULIANO-ROL/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Det var en uppslitande skilsmässa som präglades av missbruk.

Nu uppges Ben Affleck vilja göra slut på förhållandet med nya flickvännen Lindsay Shookus för att få tillbaka ex-frun Jennifer Garner.

– Ben har bett Jennifer att ge äktenskapet en andra chans, uppger RadarOnline.

Ben Affleck, 45, har kämpat mot sitt alkoholmissbruk i många år. Det har rapporterats att hans ovilja att bli nykter var en orsak till uppbrottet mellan Jennifer Garner, 45, och Ben Affleck i våras. 

 

LÄS MER: Jennifer Garner har fått nog av Ben Afflecks supande 

 

Affleck är sedan en tid tillsammans med  "Saturday Night Live"-producenten Lindsay Shookus, 37. Han har nyligen avslutat en månads behandling på ett rehab i Malibu, Kalifornien – ännu en gång. 

 

Efter rehab – Ben Affleck vill återförenas med Jennifer Garner

 

Enligt källor fick rehab-vistelsen Ben Affleck att längta efter en återförening med Jennifer Garner och deras tre barn. Han vill göra slut på förhållandet med Lindsay Shookus och bli tillsammans med ex-frun. 

"Ben har bett Jennifer att ge äktenskapet en andra chans. Men hon vägrar lova någonting innan hon vet att han lever nyktert" uppger en källa för RadarOnline och fortsätter:

"Jen kan tänka sig att ta tillbaka Ben, men han behöver bygga upp tilliten först". 

Tidningen uppger att Jennifer Garner har gått med på att återförenas "på försök", ex-paret ska enligt uppgift fira jul i Montana tillsammans med sina tre barn. 

Flickvännen Lindsay Shookus ska vara förkrossad över att Affleck föredrar att tillbringa julen med sin före detta fru, i stället för med henne.

 

LÄS MER: Ben Affleck tafsade på kvinnlig programledare 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.