Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnornas plötsliga överraskning för fansen

Lady Gaga bjöd under lördagskonserten upp Bradley Cooper på scenen.Foto: ROBERT GAUTHIER / LOS ANGELES TIMES / POLARIS POLARIS IMAGES
Lady Gaga och Bradley Cooper spelar Ally och Jackson Maine i den tredje versionen av "A star is born".Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Lady Gaga överraskar publiken i Las Vegas – och bjuder upp motskådespelaren Bradley Cooper för att sjunga den omtyckta balladen "Shallow".

– Jag tänkte chansa lite. Bradley vill du komma upp och sjunga den där låten med mig? säger Lady Gaga plötsligt under konserten.

Efter storsuccén som filmen "A star is born" har blivit har den kraftfulla balladen "Shallow" snabbt blivit en av de mest spelade låtarna i världen. Artisten Lady Gaga, 32, som spelar sångerskan Ally i filmen, är just nu ute på världsturnén "Engima". Under lördagens spelning i Las Vegas överraskade hon publiken med att ta upp motskådespelaren och regissören Bradley Cooper, 44, på scenen för att framföra hitlåten tillsammans, skriver Buzzfeed.

Cooper spelar sångaren Jackson Maine i filmen och har även varit med och regisserat. Med sina många nomineringar och den enastående bedriften att redan ha vunnit en Golden Globe har "A star is born" blivit en klar favorit hos många.

Lady Gaga berättar under konserten att hon har en god vän i publiken som kommit för att se henne uppträda.

– Jag vet inte om ni vet vem han är, men han heter Bradley. Han gjorde den där filmen, "A star is born", säger Gaga under konserten.

https://www.instagram.com/p/BtJO_4zAarF/?utm_source=ig_embed

 

"Aldrig skrikit, klappat och gråtit så mycket"

Den jublande publiken kan snabbt urskilja Bradley Cooper i publikhavet. 

Lady Gaga fortsätter med att säga att hon tänkte chansa lite och fråga om Bradley vill komma upp på scen för att sjunga låten med henne. Något han självklart ville.

Tillsammans vid pianot framför de den omtyckta låten "Shallow" och publiken jublar.

"Jag kan inte fatta att vi var där den enda kvällen Bradley Cooper kom!" skriver ett fan på Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BtJWIYDHnSw/

 

"Jag har aldrig skrikit, klappat och gråtit så mycket på en konsert någonsin förut. Jag kommer alltid hålla denna upplevelse och detta minne nära mitt hjärta", kommenterar ett annat.

Ett par fans kunde inte heller undgå att se likheterna med den berömda scenen i filmen där Bradley Coopers roll, Jackson, bjuder upp Ally på scen för att sjunga med honom.

"Okej ärligt, handlingen i "A star is born" borde varit Lady Gaga som upptäcker Bradley Cooper i publiken under en av hennes Engima-konserter", skriver ett fan på Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=_IT0oeR9q8A

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.