Stjärnornas otrohetssvek bakom kulisserna – med sina motspelare

Brad Pitt, 58, och Jennifer Aniston, 47, meddelade att de skulle skilja sig – kort därefter skulle komma fram att Pitt inlett en relation med Angelina Jolie, 47.
Foto: KRISTA KENNELL/SIPA USA/IBL

Premium: Att det uppstår sprakande kemi på filmduken mellan skådespelare som sedan mynnar ut i äkta känslor hör inte till ovanligheten.

Här är stjärnorna som varit otrogna med sina motspelare.

– Jag är djupt ledsen över den smärta och skam jag har orsakat de som står mig närmast och alla andra som påverkats, har Kristen Stewart sagt.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

De tappade sexlusten av vanlig antidepp-medicin

Premium: Karin, 38: ”Som att underlivet är avstängt” • Så kan du återfå lusten

Superknepet: Så vet du att du har för lite kanel i bullarna

Premium: ”Hela Sverige Bakar”-domaren om hur du lyckas med kanelbullarna

Putin gick emot sin egen säkerhetstjänst i fångbytet med Ukraina

Premium: Tjänsteman: FBS var helt emot fångutbytet