Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnornas hemlighet på natten – som doldes helt

Måns Möller om Stjärnorna på slottet: "Intriger är inte min grej"
Måns Möller, huvudperson i lördagens ”Stjärnorna på slottet”.Foto: SVT
För Expressen berättar Måns Möller hur han efter inspelningsdagen smög i väg och drack sprit med Dragomir Mrsic. Foto: SVT
Tillsammans drack de spritdrycken slivovitz.Foto: SVT
”Det blev sent alltså. Men det var ju sommar så det blev aldrig mörkt höll jag på att säga. Det var ingen som kollade klockan”.Foto: SVT
Dragmor Mrsic.Foto: SVT
1 / 7

Mitt under den intensiva inspelningen av ”Stjärnorna på slottet” hann några av deltagarna med en hel del efter att kamerorna slocknat.

Måns Möller avslöjar bland annat hur det blev en del sena nätter som varken produktionsteamet eller flera av de andra medverkande visste om.

– Man smög i väg, berättar Möller för Expressen.

Inspelningsveckan av SVT:s populära program ”Stjärnorna på slottet” kan av vissa medverkande ibland upplevas som något isolerande. 

Profilerna, som i år utgörs av komikern Måns Möller, artisten Pernilla Wahlgren och skådespelarna Björn Kjellman, Julia Dufvenius och Dragomir Mrsic, vistas själva på slottet utan sina eventuella respektive.

– De vill nog ha den här bubblan, förklarar lördagens huvudperson Måns Möller för Expressen, och syftar på produktionens val att isolera stjärnorna.

När Möller själv blev tillfrågad om att vara med tvekade han också inledningsvis och var långt ifrån säker på att han skulle tacka ja. Men till sist, mycket tack vare att Pernilla Wahlgren valde att medverka, så gav han själv grönt ljus för sin medverkan.

Och efteråt tycks den populäre komikern vara nöjd med sitt beslut.

– Det blev ännu roligare än vad jag trodde – det blev barnkalas i en vecka.

Måns Möller: ”Man smög iväg”

Samtidigt avslöjar Måns Möller också att det under den sex dagar långa inspelningen blev en del nattliga, och mer eller mindre hemliga aktiviteter som produktionsteamet inte tog del av.

– Man smög i väg till Gagos rum och drack slivovitz, berättar komikern.

Drycken är ett slags fruktbrännvin.

– Det var ju jävla roligt alltså.

Måns Möller förklarar att skådespelaren Dragomir Mrsic, även kallad Gago, gjorde drycken under sin dag på slottet, och att de båda efteråt fortsatte att konsumera drycken, som är allra mest populär i Centraleuropa och på Balkanhalvön.

– Det fanns lite reserver, så det åkte med till logementet helt enkelt.

Avslöjar sena nätterna

Måns Möller gör heller ingen hemlighet av det blev långa nätter på slottet.

– Det blev sent alltså. Men det var ju sommar så det blev aldrig mörkt höll jag på att säga. Det var ingen som kollade klockan, berättar han.

Samtidigt var inspelningsschemat fullspäckat och de medverkande tvingads upp tidigt på morgnarna. Men trots de nattliga eskapaderna menar Måns Möller att det hela ändå gick att hantera, och att orken trots allt fanns där inför nästkommande dag. 

– Så var det, men du ska ju inte göra maraton. Du sitter och äter kräftor, menar Måns Möller.

”Stjärnorna på slottet” sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT 1 och på SVT Play. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.