Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnorna som klädde sig bäst på Friidrottsgalan

Janne Andersson med Kennet Andersson. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL
Bianca Salming. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL
Kajsa Bergqvist. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

Vågad spets, en riktig färgklick – och svart, svart, svart.  

Profilerna hade klätt upp sig för att fira årets friidrottshjältar. 

Expressens Therese Loberg har satt getingbetygen på gästerna från 2018 års Friidrottsgala. 

Khaddi Sagnia

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Fyra getingar

Längdhopparen Khaddi Sagnia var riktigt Hollywood-glammig i figurnära klänning. Snyggt med utsläppt hår till klänningen som var ganska bar upptill. Det lilla extra hade hon fått till med ett par glänsande örhängen. 

Angelica Bengtsson 

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Tre getingar

Stavhopparen Angelica Bengtsson tog med sig pojkvännen Oscar Vestlund på gala. Hon var snygg i en spetsklänning i en av höstens färger – blått. En snygg uppsättning och tunnare strumpbyxor hade varit pricken över i:et. 

Kaiza Karlén och Bianca Salming 

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Fyra getingar

Det var nästan så att man kunde tro att Kaiza Karlén och Bianca Salming hade ringt varandra innan för att bestämma vad de skulle ha på sig. Längdhopparen Kaiza Karlén kom i svarta byxor, rosett i midjan, en topp i spets och djup urringning. Vågat och snyggt!

 Tre getingar

Bianca Salming – en av Sveriges mest lovade friidrottare – kom även hon en vågad outfit med byxor med hög midja, transparent topp och djup urringning. Byxorna var dock av en vidare modell vilket passade henne som en smäck. Lite lockar i håret hade däremot gjort susen. 

Kajsa Bergqvist

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Tre getingar

Den legendariska idrottsprofilen Kajsa Bergqvist bröt av en helt svart outfit med sitt pastelliga hår. Kul med lite färg så här i novembermörkret. Kvällen till ära hade hon valt en svart kostym, under skymtade en vågad topp. Snygg tvist på en så annars ganska säker outfit.  

Michel Tornéus och Thobias Nilsson

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Fyra getingar

WOW! Längdhopparen Michel Tornéus var riktigt stilig i sin kostym, vita skjorta och fluga. Dessutom hade han prickat in en av höstens trender – sammet. Cool frisyr hade han också! 

 Tre getingar

Thobias Nilsson, längdhoppare, kom i en marinblå kostym, vit skjorta och vågade bryta av med en orange fluga! En annan färg på skorna hade gett högra poäng. 

Evy Palm och Malin Ewerlöf

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Två getingar

Långdistanslöparen Evy Palm stod för kvällens färggladaste outfit. Med sin orangea sidenblus, svarta kjol med volang och skinnskor stack hon ut.  Kul att hon vågar vara färgstark! Däremot hade en outfit som markerar hennes midja bättre varit snäppet finare på Evy. 

 Tre getingar

Före detta friidrottaren Malin Ewerlöf visade upp sina vältränade armar i en figurnära, svart klänning. Ett glänsande armband eller en stilig klocka hade gjort susen här!

Janne Andersson och Kennet Andersson

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/IBL

 Fyra getingar

Fotbollslandslagets tränare Janne Andersson vågade vägra svart och dök upp i marinblå kostym. Ett mycket bra val. Till det matchade han med vit skjorta och grå slips. Stiligt! Det hade varit ännu stiligare om slipsen varit en nyans ljusare. 

 Fyra getingar

Som en smäck! Före detta fotbollsproffset Kennet Andersson valde den säkra vägen – den svarta kostymen. Men den säkra vägen är inte alltid den tråkiga vägen. En annan färg på slipsen hade dock gett en full pott!