Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnorna på samma scen på humorgalan

Yohio, Carola och Gyllene tider ska uppträda på Humorgalan.Foto: STELLA PICTURES/OLLE SPORRONG/JESPER JAKOBSEN

Gyllene tider, Yohio, Carola och Zara Larsson - det är årets artister i TV4:s "Humorgalan - för varenda unge", kan Expressen.se berätta.

Programledare är David Hellenius, Eva Röse och Mark Levengood.

– Vi kunde inte ha drömt om en bättre uppställning, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent.

Den 1 maj är det dags för "Humorgalan - för varenda unge" i TV4. Och det blir en stjärnspäckad välgörenhetsshow. Återförenade Gyllene tider, som i sommar ger sig ut på en Sverigeturné, Melodifestivalens publikfavorit Yohio, eller Johio Rehn, Carola Häggkvist och hypade Zara Larsson dyker alla upp för framträdanden under galan kan Expressen.se berätta.

– Vi ville ha de största snackisarna just nu, och det känns verkligen som att vi lyckats med den här uppställningen, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent på TV4.

"Många överraskningar"

Galan blir den elfte i ordningen där TV4 och Unicef samarbetar för varenda unge.

– "Humorgalan" är väldigt uppskattad, och ger mycket till Unicef. Jag tror det är därför alla känner att de vill bidra. Och i år är alla inblandade väldigt laddade. Det kommer bli en gala med många överraskningar, säger Magnus Karlsson Lamm.

Programledare blir Unicef-ambassadörerna David Hellenius, Mark Levengood och Eva Röse.

"Humorgalan" sänds i TV4, 20.00 den 1 maj.