Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund släpper egen låt

Fredrik Eklund har släppte låten ”It gets better”. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund. Foto: INFUSNY-142 / ©BULLS 000FRSAB
Fredrik Eklund. Foto: AXEL ÖBERG / AXEL ÖBERG EXPRESSEN

Fredrik Eklund har släppt låten ”It gets better”. 

Stjärnmäklaren lanserar låten i samband med Prideveckan i New York. 

– Jag har alltid älskat att spexa och att spela in en låt är inget stort steg från det, säger han till Resumé

Fredrik Eklund, 40, har blivit känd som toppmäklare i New York och är också stjärnan i den amerikanska tv-serien ”Million dollar listing”. 

Nu har han också tagit sig an musikkarriären genom att släppa låten ”It gets better”. 

 

LÄS MER: Fredrik Eklund om DiCaprios lyxkrav 

 

– Jag har alltid älskat att spexa och att spela in en låt är inget stort steg från det. Genom hela min karriär har det varit väldigt viktigt att bjuda på mig själv, säger han till tidningen Resumé. 

Delar sina erfarenheter genom låten

Låten släpps i samband med Prideveckan i New York som pågår just nu.

– Under hela min uppväxt kände jag mig väldigt annorlunda och jag tror att det finns många som delar de erfarenheterna, "It gets better" är riktad till dem. När jag tittar på bilder av mig själv som sjuårig vill jag bara krama om honom och säga att det kommer bli bättre, säger Fredrik Eklund.  

 

LÄS MER: Fredrik Eklunds nya hopp efter barnsorgen 

 

Fredrik Eklund berättar att han aldrig sett sig själv som en talesperson för HBTQ-rörelsen, men att han hoppas kunna påverka genom att som homosexuel person synas i amerikansk tv. 

– I amerikansk kabeltv är det fortfarande relativt ovanligt med personer som är öppet homosexuella och mitt bröllop var ett av de första gaybröllopen som sändes, säger han. 

Hyllas på Instagram

På sitt Instagram-konto har han lagt ut låtens musikvideo som är filmad på olika platser runtom i New York. Flera av hans följare skriver uppskattande kommentarer till klippet. 

”Fredrik!! Vet du ens hur mycket glädje du sprider i världen?? Jag är i tårar!! Älskar dig, älskar dig, älskar dig!!!", skriver en följare. 

https://www.instagram.com/p/BVrtYC4g7sy/?taken-by=fredrikeklundny

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.