Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans ex hemlös – utspelet mot döda artisten: ”Jävla Michael”

Livspartnern i konflikt med världsstjärnans advokater.
Foto: FRANK DORAN/REX/SHUTTERSTOCK / FRANK DORAN/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: STARTRAKS PHOTO INC. / ALL OVER PRESS STARTRAKS PHOTO INC.
Foto: VINIERATOS/REX/SHUTTERSTOCK / VINIERATOS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: REX/Shutterstock / Copyright (c) 2017 Rex Features. No use without
Foto: Stella Pictures
1 / 7

George Michaels ex Fadi Fawaz bodde kvar i parets gemensamma lägenhet efter pojkvännens död, trots protester från artistens familj.

Men nu har Fawaz tvingats bort från hemmet – på Facebook erkänner han att han sover på Londons gator, samtidigt som han kallar exet för snål.

”Vilken snål ikon den här George jävla Michael är”, skriver Fadi Fawaz på Facebook, skriver The Sun.

När George Michael gick bort julen 2016 var det pojkvännen Fadi Fawaz som hittade stjärnan död i sängen, och tvingades tillkalla ambulans.

Sedan dess har sprickan mellan Fawaz och George Michaels familj vuxit sig allt större. Fadi Fawaz har hållit sig kvar i sitt och Michaels gemensamma hem, en våning värd fem miljoner pund i London – trots familjens motvilja.

Sover på Londons gator

Men efter att ”Careless whisper”-artistens testamente stod klart, och det framkom att Fadi Fawaz inte ärver en krona av stjärnan, har familjen krävt att han lämnar lägenheten.

Förra månaden tvingades Fadi Fawaz till slut bort från våningen, efter att ha anklagats för att ha förstört hela hemmet.

Sedan dess har den tidigare frisören bott på vandrarhem – men nu erkänner han i ett ärligt Facebook-inlägg att han sover på Londons gator, skriver The Sun.

”Ikonen George Michael, tre år senare och hans advokater har fortfarande inte gjort något för att hjälpa mig, så de senaste dagarna har jag sovit på gatorna i Covent Garden i stället för att vara i mitt hem.”, skriver han på Facebook för sina vänner – något som den brittiska tidningen har tagit del av.

Fadi Fawaz känga mot George Michael

Fadi Fawaz menar att han lurats till att ge ifrån sig nycklarna – och riktar samtidigt en känga mot exet George Michael, som inte hade med honom i sitt testamente.

”De lurade till sig nycklarna och nu två månader senare har jag fortfarande inte hört något. Jag bodde på hotell och för två dagar sedan stoppades jag. Vilken snål ikon den här George jävla Michael är”, skriver Fawaz på Facebook, skriver The Sun.

Tre nyheter att hålla koll på i dag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.