Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans vädjan till Dr Phil – djupa krisen

Dr Phil.Foto: KGC-11 1 / STELLA PICTURES 119335-5
Bam Margera.Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES

”Jackass”-stjärnan Bam Margera är mitt i en familjekris, och kräver hjälp från Phil ”Dr. Phil” McGraw i avslöjande videos på Instagram.

Nu har Margera lagts in på rehab, efter att ha träffat tv-psykologen – som övertygat honom att söka mer professionell hjälp, skriver TMZ.

– Dr. Phil, jag behöver din hjälp otroligt mycket. Min familj är i spillror, det är värre än det någonsin har varit, säger ”Jackass”-profilen på Instagram.

Psykologen Phil McGraw, 68, har gjort sig ett namn i hela världen med sin tv-show ”Dr. Phil”, där han hjälper människor och familjer med svåra problem.

Tv-profilen Bam Margera, 39, känd från ”Jackass” och ”Viva la Bam”, vill att tv-psykologen ska hjälpa honom att rädda relationen till hans familj. 

I flera klipp på Instagram ber Margera om hjälp från Phil McGraw.

– Dr. Phil, jag behöver din hjälp otroligt mycket. Min familj är i spillror, det är värre än det någonsin har varit. Någonsin. Jag har förskjutit min mamma. Jag ska säga varför. Nikki står jag inte ut med. Jag står inte ut med henne. Jag ska säga varför, säger Bam Margera i ett av klippen på Instagram.

Stjärnans familjekris

Han berättar om sin lilla son, Phoenix Wolf, och hur han är rädd för att förlora honom i en vårdnadstvist – samtidigt som han inte vill ”spela spelet”.

– Vi kan börja med Phoenix Wolf. Jag har en 18 månader gammal son, han är bäst och jag älskar honom till döds – och det vet Nikki om. Om vi separerar så kommer hon använda honom som bete. Och jag tänker inte spela det jävla spelet. Så du kan få honom.

Margera konstaterar också att han håller på att ”bli galen” av bråken med frun.

– Och för att inte nämna Nikki. Hon är envis. Jag har skrivit ut fem sidor om envis, och hon är för envis för att läsa envis. Hon måste ha uppfunnit det. Det kan driva en person till vansinne. Så när folk säger att Bam kanske håller på att bli galen, så har de kanske rätt.

https://www.instagram.com/p/B0vUtR_BTgr/

Bam Margeras desperata vädjan till Dr. Phil verkar ha gett resultat. På måndagen publicerade Margera en bild på Instagram där han fotat av sin hand. I handflatan har han skrivit: ”Dr. Phil såg det! Han vill hjälpa till! Nu!”

https://www.instagram.com/p/B0xVoP_hAL-/

Nu rapporterar amerikanska sajten TMZ att Bam Margera skriver in sig på rehab – efter att ha mötts med Dr. Phil. De två kändisarna möttes i en tre timmar lång session, där Phil McGraw lyckades övertyga Margera om att han behöver mer professionell hjälp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.