Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans shorts-bula får internet att koka över

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän
Nya paparazzibilder på skådespelaren Ansel Elgort får just nu internet att koka över.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
”Fault in our stars”-stjärnans lössittande badbyxor lämnar nämligen inte mycket åt fantasin.Foto: Twitter.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Nya paparazzibilder på skådespelaren Ansel Elgort får just nu internet att koka över.

”Fault in our stars”-stjärnans lössittande badbyxor lämnar nämligen inte mycket åt fantasin.

Detta uppmärksammar sajten Pop Buzz.

Den 26-åriga skådespelaren Ansel Elgort är just nu namnet på flera personerns läppar. Nytagna paparazzibilder på Fault in our stars-stjärnan trendar just nu på bland annat Twitter. Något som sajten Pop Buzz har uppmärksammat.

Där kan man se Ansel Elgort strosa runt på stranden i ett par blå badbyxor. De löst sittande shortsen blottar någon form av utbuktning.

https://twitter.com/anselsthirdleg/status/1244876514815913985

Stjärnans nya projekt

Förutom att hänga runt på stranden är Ansel Elgort just nu aktuell i den kommande filmversionen av den populära Broadway-musiken West Side Story tillsammans med Rachel Zegler.

26-åringen fick sitt stora genombrott som Caleb Prior i filmen ”Divergent” samt som Augustus Waters i ”The fault in our stars”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.