Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans sexbikt efter äktenskapet med Kardashian

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Foto: HECTOR VALLENILLA / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Khloé Kardashians exman Lamar Odom avslöjar sitt allvarliga sexmissbruk i nya boken ”Darkness to light”, som People tagit del av.

Odom erkänner att han var otrogen mot Khloé Kardashian under deras äktenskap – och att han har haft sex med över 2000 kvinnor.

”Det var för många strippor för att hålla räkningen på. Det var ingen stor grej, men jag brukade ofta betala dem”, skriver Lamar Odom i sin memoar.

Basketproffset Lamar Odom, 39, var gift med realitystjärnan Khloé Kardashian, 34, i sju år, men hade under äktenskapet problem med både droger och sexmissbruk.

Nu släpper Odom memoarerna ”Darkness to light”, där han berättat om sin missbruksproblematik.

”Jag har varit besatt av sex så länge jag kan minnas”, skriver Lamar Odom i boken.

Basketproffset erkänner att han har haft sex med över 2000 kvinnor i sitt liv – ofta med strippor och prostituerade.

”Det var för många strippor för att hålla räkningen på. Det var ingen stor grej, men jag brukade ofta betala dem. Jag dömde dem aldrig för det”, skriver han i ”Darkness to light”.

Sexmissbruket tog sig också uttryck i enorm porrkonsumtion – Lamar Odom menar att han till slut hade kollat på all porr.

”Jag fick slut på porr att kolla på. Då vet man att man har gått lite för långt”, skriver han i boken.

Lamar Odoms otrohet mot Kardashian avslöjades

Sexmissbruket gjorde att Lamar Odom också var otrogen mot hustrun Khloé Kardashian, och han berättar för People hur han till slut inte kunde dölja det längre.

– Jag var chockad och skämdes. Jag ville göra det ogjort, men det kan man inte. Jag ville dölja det. Men den där sjuka synden var svår för mig att dölja... Jag hade ett problem, säger han till tidningen.

Lamar Odom menar att hans sexmissbruk gödde drogmissbruket.

– Sex triggade mig att ta droger, för då dubblar man den där härliga känslan.

I oktober 2015, efter att ha tagit kokain, drabbades Lamar Odom av njursvikt, hjärtattacker och flera strokes på samma dag, och hamnade i koma. Då hade Khloé Kardashian redan begärt ut skilsmässa – något hon drog tillbaka för att hjälpa honom under den svåra sjukdomstiden.

När Lamar Odom var på fötterna igen och höll på att bli friskare valde Kardashian att ansöka om skilsmässa igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.