Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans sexbeslut – ska rädda äktenskapet

Kim Kardashian.
Foto: INSTAGRAM / SPLASH NEWS / INSTAGRAM SIPA USA
Kanye West tillsammans med frun Kim Kardashian.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det är inte lätt att hålla liv i romantiken när man har fyra barn – inte ens om man är en världsstjärna, eller två.

Nu har Kim Kardashian West och Kanye West valt att ta hjälp av en terapeut för att rädda sitt äktenskap, och hitta lågan i sin relation igen.

– Terapeuten ger dem förslag på hur de ska kunna hetta upp sitt sexliv igen, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Det knakar i fogarna i Kim Kardashian Wests, 39, och Kanye Wests, 42, äktenskap, och paret gör sitt bästa för att rädda relationen.

I en liknande kris som paret hade för några år sedan tog de hjälp av en parterapeut – och nu satsar de på samma kort en gång till.

– De gick i parterapi för några år sedan, och det räddade i stort sett deras äktenskap. De hoppas att det ska bli samma nu, säger en uppgiftslämnare med insyn till Radar Online.

Beslutet – för att rädda äktenskapet

Det var när paret fick sitt fjärde barn, Psalm, med hjälp av en surrogatmamma samtidigt som Kanye West genomgick en andlig resa och fördjupade sin gudstro som kändisparets relation började svaja ordentligt igen.

– De har terapisessioner minst en gång i veckan där de kan ventilera det som frustrerar dem till professionella, som ger dem tips på hur de ska kunna öppna upp och kommunicera bättre, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Radar Online har tidigare rapporterat om hur Kanye Wests maniska episoder och humorsvängningar oroar Kim Kardashian West.

När paret bråkar mycket – och har fyra barn – är det också lätt att romantiken och sexet blir lidande, något som terapeuten också försöker hjälpa dem med, skriver den amerikanska sajten.

– Terapeuten ger dem förslag på hur de ska kunna hetta upp sitt sexliv igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.