Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans otroliga outfit – värd 19,5 miljoner kronor

”Tekniskt fumlande, en ganska dålig gala”
Anya Taylor-Joy fick ta emot pris för bästa skådespelare under Golden Globe.
Foto: NBC TV / AP TT NYHETSBYRÅN

Hyllningar, skämt, inkluderingsallvar – och en svindyr klänning. Snackisarna har varit flera och blandade efter årets Golden Globe-gala. 

Den omtalade klänningen bars av prisvinnaren skådespelaren Anya Taylor-Joy.

Anya Taylor-Joy uppmärksammades inte bara för att hon tog hem en Golden Globe i kategorin bästa skådespelerska i en miniserie eller tv-film för sina insatser i ”The queen's gambit”.

Hon har också väckt reaktioner för sitt val av kläder. Under nattens Golden Globe, nummer 48 i sitt slag, bar skådespelaren nämligen en minst sagt kostsam kreation. 

Den prisade skådespelaren hade kvällen till ära valt ut en klänning från Christian Dior, med diamanter från Tiffany & Co.

Hon bar en berlock i platina och diamant till ett värde av motsvarande 1,6 miljoner kronor, diamantörhängen för motsvarande 12,7 miljoner kronor och diamantringar motsvarande 1,1 miljoner kronor, skriver Elle.

Stylisten delade förberedelserna

Det är stylisten Law Roach som står bakom looken. 

Och trots att vi bara fick se Anya Taylor-Joy genom ett videosamtal under galan har Law Roach delat desto fler bilder på skådespelaren kvällen till ära, där han beskriver skådespelarens outfit som ”en dröm”. 

https://www.instagram.com/p/CL2-oi5n8a8/

Om det blir en andra säsong av ”The Queen's Gambit”, där Anya Taylor-Joy spelar huvudkaraktären, återstår att se. I en intervju strax efter att Golden Globe-nomineringarna offentliggjordes sa skådespelaren till Deadline: 

 – Det är så overkligt och väldigt underbart att folk vill ha en andra säsong, för vi har aldrig funderat på det, det har inte varit några diskussioner om det. Med det sagt, säg aldrig aldrig i Hollywood.

LÄS MER: De glänste och floppade under nattens Golden Globe – kolla in alla klänningar och outfits

https://www.instagram.com/p/CL3O604HBDB/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.