Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans otrohet avslöjad efter 30 år – älskarinnan träder fram

Mel Gibsons beslut efter skandalen
Nu avslöjar skådespelerskan Diana Alouise detaljer för Radar Online om hennes affär med Mel Gibson. Foto: BORISIO, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Relationen ska ha pågått under tiden som Gibson var gift med Robyn Moore Gibson. Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Alouise och Gibson ska ha träffats på en fest 1988 och hon ska då ha blivit inbjuden av Gibson till hans hem. Foto: PRIVAT
– När jag tittar tillbaka var det kanske inte det bästa att göra men jag gick bara på känsla, säger Alouise till Radar Online.Foto: PRIVAT

Mel Gibson har hamnat i blåsväder igen – för ett gammalt snedsteg.

En flört från hans förflutna avslöjar nu för Radar Online om deras affär, som ska ha ägt rum under tiden Gibson var gift.
– Han var en söt och rolig kille och en omtänksam älskare, säger Diana Alouise till Radar Online.

Skådespelerskan Diana Alouise, 61, avslöjar nu detaljer för Radar Online om hennes affär med Mel Gibson, 64. Relationen ska ha pågått under tiden som Gibson var gift med Robyn Moore Gibson. Enligt skådespelerskan ska relationen ha pågått i fyra månader.

– Han var en söt och rolig kille och en omtänksam älskare, säger Diana Alouise till Radar Online.

Älskarinnan: ”Klängde sig fast”

Alouise säger att hon och Gibson träffades på en fest 1988 och att hon då ska ha blivit inbjuden av Gibson till hans hem. Han ska ha gett henne adressen hem till honom, och när hon kom dit väntade han utanför.

– När Mel såg mig, hoppade han på huven på min Porsche och sa att jag skulle parkera bilen, säger Alouise till Radar Online.

Hon fortsätter:

– Så jag körde, med honom som klängde sig fast på min bil för glatta livet. Det var kul! 

Väl hemma hos Gibson ska de ha druckit öl och kollat på filmen ”Mad Max” där Gibson spelar, innan de hamnade i säng med varandra. Vidare berättar Diana Alouise att de under deras fyra månader långa relation inte skyddade sig. 

Skådespelerskan: ”Kanske inte det bästa att göra”

Mel Gibson ska ha berättat för Diana Alouise att han planerat att skaffa fler barn tillsammans med sin fru, men deras relation fortsatte ändå.

 – När jag tittar tillbaka var det kanske inte det bästa att göra men jag gick bara på känsla, säger Alouise till Radar Online.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.