Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans ord om treåriga dottern på dödsbädden

Foto: Karen I. Hirsch / Represented by ZUMA Press, Inc.
Foto: Karen I. Hirsch / Represented by ZUMA Press, Inc.

”Hamilton”-stjärnan Miguel Cervantes och hans fru Kelly går igenom det värsta man kan tänka sig som familj.

Snart fyråriga dottern Adelaide har lidit av en hjärnsjukdom sedan hon var sju månader, och efter att ha tillbringat sin sista tid på hospice har hon nu somnat in.

– Vi insåg inte att hennes liv skulle bli så kort, säger Kelly Cervantes till People.

Han spelar huvudrollen i superhyllade musikalen ”Hamilton” i Chicago – men i sitt privatliv går Miguel Cervantes igenom helvetet på jorden.

Han och hans fru är föräldrar till två barn – men nu har ett av dem somnat in för gott.

Dottern Adelaide, 3, har lidit av en hjärnsjukdom som gjorde att hon fått spasmiska anfall sedan hon var sju månader, och som gjort att hennes hjärna blir allt mindre. På lördagen somnade hon in.

”Maskinerna är frånkopplade. Hennes säng är tom. Tystnaden är öronbedövande. Adelaide lämnade oss tidigt på lördagen. Hon somnade lugnt in i sin mammas armar, omgiven av kärlek. Äntligen så är hon fri från smärtan och anfallen, men hon lämnar oss hjärtekrossade. Vi älskar dig så mycket Adelaide och för alltid”, skriver Miguel Cervantes på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B3k87IUAY12/?utm_source=ig_web_copy_link

Miguel Cervantes om sjukdomsbeskedet

I en intervju med People, precis när dottern lagts in på hospice för sin sista tid, berättade musikalstjärnan om när de fick beskedet om Adelaides dödliga sjukdom.

– När vi först upptäckte att något var fel, så började vi googla kring spädbarnsspasmer, och det var skräckinjagande. Det var också då vi upptäckte att hon tappade rörlighet. Adelaide hade alltid sugit på tummen. När det slutade så sa läkarna att det inte berodde på anfallen i sig, utan att det var en regression i hennes hjärna. Och vi började inse att det här var något som kunde vara dödligt, berättar Miguel Cervantes för People.

Miguel Cervantes om dottern: ”Krigare”

Musikalstjärnans fru beskriver parets dotter som den starkaste människan hon mött.

– Det är verkligen riv i henne. Hon är en krigare. Jag har aldrig träffat någon starkare i hela mitt liv. Hon delar med sig av sina åsikter på sitt eget sätt. Hon kom till världen och hade ett uppdrag och en berättelse. Jag är så stolt att ingen någonsin kommer glömma hennes historia, säger Kelly Cervantes till People och gråter.

Under den hopplöst mörka tiden hittar paret stöd i sitt äldsta barn, sonen Jackson, 7.

– Han springer runt i huset och ger oss energin vi behöver. Och han behöver oss. Vi kanske går igenom det värsta någonsin, men det är han som får upp oss när vi kämpar för att ens orka ta oss upp ur sängen.

https://www.instagram.com/p/B0gG1xZgbMr/?utm_source=ig_web_copy_link