Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans nya fling fångad på bild – efter uppbrottet

Liam Hemsworths nya kärlek efter Miley Cyrus
Efter skilsmässan har Liam Hemsworth legat lågt i Australien, medan exfrun Miley Cyrus avverkat romans efter romans i rampljuset.Foto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Men nu verkar ”Hunger games”-skådespelaren också ha hittat en ny kärlek – den här gången i ”Dynastin”-stjärnan Maddison Brown, 22, skriver Huffington Post.Foto: DENIS GUIGNEBOURG / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Liam Hemsworth.Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO
Miley Cyrus.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799

Efter skilsmässan har Liam Hemsworth legat lågt i Australien, medan exfrun Miley Cyrus avverkat romans efter romans i rampljuset.

Men nu verkar ”Hunger games”-skådespelaren också ha hittat en ny kärlek – den här gången i ”Dynastin”-stjärnan Maddison Brown, 22, skriver Huffington Post.

På nya bilder syns paret pussas ute på gatan på kvällen.

De var i augusti som Liam Hemsworth, 29, och Miley Cyrus, 26, gick ut med att de valt att separera – mindre ett år efter sitt intima bröllop. Paret hade då varit tillsammans av och på under tio år.

Efter uppbrottet sågs Miley Cyrus snabbt trösta sig med nyseparerade Kaitlynn Carter - de två kvinnorna hånglade loss på en lyxbåt bara dagar efter nyheten om separationen. När Cyrus senare dumpade Carter för att relationen gick för snabbt, dröjde det inte länge innan ”Wrecking ball”-stjärnan gick vidare till artisten Cody Simpson.

– Jag är väldigt glad. Vi är väldigt, väldigt lyckliga. Hon är kreativ. Hon är väldigt passionerad kring vad hon gör, och jag är likadan på det sättet. Det är därför vi kommer så bra överens, sa Cody Simpson till People, när han också bekräftade att paret är tillsammans.

LÄS MER: Miley Cyrus på sjukhus – nya pojkvännens offentliga drag

Stöttades av kändis-brodern efter kraschen

Liam Hemsworth valde – till skillnad från Miley Cyrus – att ta ett steg tillbaka, och återvända hem till Australien efter separationen, där han har stöttats av storebror Chris Hemsworth och hans familj.

Men nu verkar ”Hunger games”-stjärnan ha kunnat gå vidare efter skilsmässan, precis som Miley Cyrus har gjort. Liam Hemsworth har nämligen setts ute med den australiska skådespelaren Maddison Brown, 22. Brown spelar i nyinspelningen av den klassiska tv-serien ”Dynastin”, skriver Huffington Post.

Paret sågs ute tillsammans i New York city, där de pussades på gatorna och höll om varandra medan de promenerade. Paret stannade till vid en bar, och gick sedan och såg en föreställning på en amatörteater, skriver Huffington Post.

LÄS MER: Familjens raseri mot Miley Cyrus – efter uppbrottet
LÄS MER: Miley Cyrus och flickvännen har gjort slut
Tar tillbaka ursäkten för lättklädda bilden

Snuskigaste tv-serierna att streama – för en het kväll

14 tips på HBO, Netflix och Viaplay

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.