Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans heta kärleks- uppvisning – efter Miley

Miley Cyrus och Liam Hemsworth var ett par från och till i drygt tio år.
Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Miley Cyrus är i dag tillsammans med Cody Simpson.
Foto: CHASE ROLLINS / AFF/EMPICS ENTERTAINMENT/ALL OVE EMPICS ENT / INT.
Gabriella Brooks arbetar som modell.
Foto: Instagram

Liam Hemsworth och Miley Cyrus gick skilda vägar i somras efter tio år tillsammans.

Nu har Hemsworth hittat kärleken igen – i en australisk modell som han setts kyssa på stränderna i Australien och introducerat för familjen.

– Han känner sig bekväm med Gabriella, säger en källa till Us Weekly.

Skådespelaren Liam Hemsworth, 30, och artisten Miley Cyrus, 27, gick skilda vägar i somras efter mindre än ett år som gifta. I drygt ett decennium har kändisparet haft en av-och-på-förhållande.

Efter uppbrottet har olika romansrykten florerat friskt kring paret. Popstjärnan Miley Cyrus gick nyligen ut med att hon och artisten Cody Simpson, 23, är i en relation.

Nu tycks även Liam Hemsworth funnit kärleken igen i australiska modellen Gabriella Brooks, 23, skriver Us magazine. 

Hunger Games-stjärnan och modellen sågs tillsammans redan i december, varpå ryktena satt i gång. Därefter har paret setts kyssas på en strand i Australien. 

En källa nära Liam Hemsworth berättar till Us Weekly att skådespelaren är nöjd med utvecklingen och tog redan i december beslutet att visa upp nya kärleken för sin familj.

– Han känner sig bekväm med Gabriella. Han är inte arg på Miley, men han är glad att gå vidare, säger en källa till tidningen.

https://www.instagram.com/p/B7Sx25Qn10Q/

Mileys förklaring: ”Bekämpa inte”

Orsaken till Miley Cyrus och Liam Hemsworth uppbrott är inte allmänt känt. Diverse teorier har uppdagats, men Miley Cyrus själv uttryckte det desto mer kryptiskt på sin Instagram i somras när hon kommenterade skilsmässan offentligt genom att hinta om en förändring. 

”Bekämpa inte evolutionen, för du kommer aldrig att vinna. Liksom berget jag står ovanpå, som en gång var under vatten, förenat med Afrika, är förändring oundviklig”, skrev popstjärnan bland annat då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.