Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans kryptiska besked om ”Bodyguards” framtid

Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Framtiden för hajpade tv-serien ”Bodyguard” är osäker.

Det blir en säsong två – men enligt huvudrollsinnehavaren Richard Madden dröjer det ett tag.

– Du kan inte bara slänga ihop ett manus och kasta upp det i tv-rutan, säger Richard Madden till Daily Mail.

Den skotska skådespelaren Richard Madden, 32, har huvudrollen i hyllade tv-serien ”Bodyguard”. 

Tack vare karaktären David Budd – livvakt i serien till inrikesministern Julia Montague – har Richard Madden fanskara växt rejält. Trots att han redan är känd från succéserien ”Game of thrones”.

Nu avslöjar skådespelaren den hajpade tv-seriens framtid – och det ser ut som om tittarna får vänta ett tag på innan de kan njuta av säsong två. Inte förrän tidigast 2020 väntas nästa säsong bli klar, rapporterar Daily Mail.

 

 

Orsaken är, enligt Richard Madden, att samtliga ur produktionen behöver en paus från ”Bodyguard”.

– Du kan inte bara slänga ihop ett manus och kasta upp det i tv-rutan. Det måste tänkas igenom noggrant. För det första, vad är berättelsen? säger Richard Madden till Daily Mail.

Däremot poängterar Richard Madden att han, manusförfattaren Jed Mercurio och produktionsteamet har uttryckt en vilja att göra mer ”Bodyguard”. 

Succésagan ”Bodyguard” prisas 

Tv-serien ”Bodyguard” blev en tittarsensation redan när den sändes på BBC tidigare i år. Dramats sista avsnitt lockade hela 10,4 miljoner tittare i Storbritannien – vilket var det högsta antalet under hela året bortsett från fotboll-VM.

Kort efter succén köpte strömningstjänsten Netflix upp rättigheterna till programmet, och nu är de sex avsnitten tillgängliga globalt.

Richard Madden vann nyligen en Golden Globe för sin insats i tv-serien.

– Det är så sensationellt att en liten tv-serie som inte hade en stor budget, utan endast hade ett gäng skådespelare som arbetade riktigt hårt... har lyckats så bra, har Richard Madden tidigare sagt till Daily Mail om framgångarna med ”Bodyguard”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.