Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans första sexscen: ”Jag hade lite ångest”

Demi Lovato har en av rollerna i nya serien ”Hungry” på NBC.
Foto: AP / 2017 Invision
Hen kom nyligen ut som icke-binär.
Foto: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Demi Lovato har spelat in sin första sexscen – någonsin.

Nu berättar hen om erfarenheten, och erkänner nervositeten hen kände innan.

”Jag hade lite ångest innan. Jag har inte alltid mått bra i mig själv”, skriver hen i ett Instagraminlägg.

Artisten och skådespelaren Demi Lovato, 28, är mitt i inspelningen av den nya komediserien ”Hungry”. I serien spelar hen karaktären Teddy, en matstylist som kämpar med att få en hälsosam relation till mat och samtidigt dejta män, enligt Page Six.

Nu har Demi Lovato delat med sig av exklusiva detaljer från inspelningen. På sin Instagram öppnar hen upp sig om att hen precis spelat in sin första sexscen någonsin. 

”Jag behövde filma en sexscen i dag. Min första! Jag hade lite ångest innan, men ensemblen och teamet var så proffsiga och lätta att jobba med att jag blev lugn omedelbart”, skriver stjärnan på sin Instagram.

Demi Lovato har tidigare berättat öppet om sin kamp med psykisk ohälsa och ätstörningar. Tidigare i år kom hen dessutom ut som icke-binär, och meddelade att hens pronomen är ”they”, vilket motsvarar svenskans ”hen”. 

Demi Lovato: ”Hurra för obekvämt sex”

I sitt nya inlägg på Instagram betonar Demi Lovato vilket personligt framsteg det innebar för hen att spela in sexscenen.

”Jag tänkte på hur stolt jag är över att kunna känna mig bekväm nog i mitt eget skinn för att göra det här. Jag har knappt visat mina armar innan, nu är jag med i det här! Visserligen visas knappt någonting, men ändå.”

På bilden syns Demi Lovato posera liggandes i svart behå och svarta shorts, något hen menar att hen inte alltid har känt sig bekväm nog att göra. 

”Jag har inte alltid mått bra i mig själv, så när jag gör det, och känner mig tillräckligt sexig för att lägga ut det – då gör jag just det. Det är viktigt att fira de små vinsterna. Hurra för den här slumpmässiga explosionen av självförtroende och hurra för obekvämt, hysteriskt roligt sex”, skriver hen i inlägget. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.