Så gick det sen för skådespelarna i ”Dallas”

Delar av skådespelarensemblen i ”Dallas” 1983.
Foto: AP CBS TT NYHETSBYRÅN
Larry Hagman som JR och Linda Gray som Sue Ellen.
Foto: CBS

Premium: ”Dallas” är en av tv-historiens största succéer – såpoperan om den oljeborrande familjen Ewing i Texas lockade hundratals miljoner tv-tittare över hela världen.

Skådespelarna blev superstjärnor men få av dem lyckades något vidare med sina karriärer efter att de lämnat Southfork för sista gången.

Några av skådisarna har också drabbats av tunga personliga tragedier och kämpat med missbruk – andra har vigt sina liv till att hjälpa djur och måla akvareller.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Alla kunder kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Undersköterskan Sammie bytte liv – blev daytrader

Premium: Satsade på sin stora hobby • Här är hans viktigaste tips

Ronja är tillsammans med två personer – samtidigt

Premium: Bisexuell med två relationer • ”Får mig att känna mig levande”

De bytte liv och flyttade med barnen till Spanien

Premium: ”Ville inte tillbaka till ekorrhjulet” • Bästa bostadstipsen