Så gick det sen för skådespelarna i ”Dallas”

Delar av skådespelarensemblen i ”Dallas” 1983.
Foto: AP CBS TT NYHETSBYRÅN
Larry Hagman som JR och Linda Gray som Sue Ellen.
Foto: CBS

Premium: ”Dallas” är en av tv-historiens största succéer – såpoperan om den oljeborrande familjen Ewing i Texas lockade hundratals miljoner tv-tittare över hela världen.

Skådespelarna blev superstjärnor men få av dem lyckades något vidare med sina karriärer efter att de lämnat Southfork för sista gången.

Några av skådisarna har också drabbats av tunga personliga tragedier och kämpat med missbruk – andra har vigt sina liv till att hjälpa djur och måla akvareller.

Expressen Premium

Black week-erbjudande: Läs Premium gratis till 28 februari

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 28 februari 2022. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt på söndag 28/11.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM — GRATIS TILL 28 FEB” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.