Stjärnans erkännande efter alla år: Var beroende av Ashton

Han är Demi Moores nya yngre kärlek
Demi Moore var beroende av sin exmake, 16 år yngre Ashton Kutcher.
Foto: KGC-11 / STELLA PICTURES 147804-5
Ashton Kutcher.
Foto: ARMANDO GALLO / RETNA LTD. / ARMANDO GALLO / RETNA LTD./ALL O RETNA LTD

Demi Moore var beroende av sin exmake, 16 år yngre Ashton Kutcher.

Nu berättar skådespelaren om hur hon föll ner i alkoholism och drogmissbruk under äktenskapet – något som också påverkade hennes tre barn.

– Mitt beroende till Ashton – det var antagligen nästan mer förkrossande eftersom det avskärmade mig emotionellt, säger Demi Moore i Jada Pinkett Smiths pratshow ”Red table talk”.

”Ghost”-skådespelaren Demi Moore, 57, var svårt beroende av både exmaken Ashton Kutcher, nu 41, alkohol och droger.

I en intervju i skådespelaren Jada Pinkett Smiths pratshow ”Red table talk”, tillsammans med sina döttrar Rumer och Tallulah, berättar nu Demi Moore om sin problematik under äktenskapet, som varade från 2005 till 2013.

Moore: ”Mer förkrossande”

Moore förklarar att hon sökte sig till alkohol för att hon ville vara en annan version av sig själv.

– Jag ville vara den där tjejen. Jag hittade på min egen historia, att han ville ha någon som han kunde dricka vin med, och som han kunde göra saker med. Han är inte orsaken till att jag öppnade den dörren. Jag ville vara något annat än den jag var, och jag gav bort min kraft, säger hon i ”Red table talk”.

Demi Moore säger att exmaken inte trodde på att hon var alkoholist – samtidigt som hon var svårt beroende av honom, så väl som alkohol och piller.

– Beroendet och medberoendet... som mitt beroende till Ashton – det var antagligen nästan mer förkrossande eftersom det avskärmade mig emotionellt, säger Demi Moore.

Dottern drabbad: ”Kände mig väldigt bortglömd” 

Den som drabbades av Demi Moores destruktiva relation med Ashton Kutcher var yngsta dottern Tallulah Willis, som var den enda av barnen som fortfarande tillbringade mycket tid hemma.

– Att se hur hon betedde sig med Ashton under de åren, eftersom alla hade lämnat huset och det bara var jag kvar. Jag kände mig väldigt bortglömd och jag tror att jag utvecklade och underhöll ett narrativ där hon inte älskade mig, och jag trodde verkligen på det. Jag vet att hon gör det, till hundra procent, men i det ögonblicket var jag bara sårad, säger Tallulah Willis i ”Red table talk”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.