Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans drastiska vändning – efter oron över bilder

Efter makens död 2016 har världsartisten Céline Dion varit förkrossad, och efter bilder på henne har fansen oroat sig för hennes hälsa.Foto: PASCAL LEFLOCH / STELLA PICTURES
Nu avslöjar stjärnan att hennes liv har vänt helt – och hon är lyckligare än någonsin.Foto: BERZANE NASSER/ABACA / BERZANE NASSER/ABACA STELLA PICTURES

Efter makens död 2016 har världsartisten Céline Dion varit förkrossad, och efter bilder på henne har fansen oroat sig för hennes hälsa.

Nu avslöjar stjärnan att hennes liv har vänt helt – och hon är lyckligare än någonsin.

– Jag är en kvinna som skapar sitt eget öde, full av energi och med kärlek i hennes liv. Det är aldrig för sent att börja, säger Céline Dion i en intervju med amerikanska Elle.

2016 gick Céline Dions make René Angélil bort, bara dagar före sin 74-årsdag. Sedan dess har ”My heart will go on”-stjärnan varit i sorg under en lång period, och fansen har oroat sig för Dions hälsa. Efter bilder på stjärnan när hon besökte modeveckan i Paris i januari, där hon var nästan oigenkännligt smal.

Men nu har vinden vänt för Céline Dion. I en intervju med amerikanska Elle berättar stjärnan att hon fått en nystart, och tillåter sig själv att leva livet.

– Jag är som en ettåring! Jag menar inte att jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig, men jag har nått en punkt i mitt liv där jag kan tillåta mig själv att göra mina egna val och beslut, säger hon till amerikanska Elle.

 Artisten vill sprida samma budskap till andra kvinnor 

Céline Dion fortsätter:

– Nu upptäcker jag mig själv mer och mer. Jag är en kvinna som skapar sitt eget öde, full av energi och med kärlek i hennes liv. Det är aldrig för sent att börja. Vi 51 års ålder, så känns det som att jag har nått min höjdpunkt.

Nu vill artisten sprida samma budskap till andra kvinnor – att det går att hitta glädjen senare i livet.

– Att säga till andra kvinnor att de också är betydelsefulla, att de är starka, det är så klart väldigt viktigt. Man kan inte begränsa sig själv. Mitt liv startade efter 50; jag känner mig glad, jag känner mig vacker. Jag tänkte: ”Jag måste ha gjort något rätt för att det skulle bli så här”.