Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans bröstbeslut: Tar ut mina implantat

Modellen Chrissy Teigen har beslutat sig för att ta ut sina bröstimplantat.Foto: XAVIER COLLIN/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOC / XAVIER COLLIN/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO
Efter att ha hintat om en operation svarar hon nu på fansens nyfikna frågor.Foto: Instagram.

Modellen Chrissy Teigen har beslutat sig för att ta ut sina bröstimplantat.

Efter att ha hintat om en operation svarar hon nu på fansens nyfikna frågor.

”Jag ska ta ut mina bröstimplantat. De har varit bra för mig under många år, men nu är jag trött på det”, skriver profilen på Instagram.

Modellen, matprofilen och sociala medier-ikonen Chrissy Teigen skrev på Twitter att hon testats för coronaviruset, med anledning av att hon snart ska opereras.

Efter många nyfikna frågor på sociala medier väljer Teigen nu att lägga korten på bordet och berätta vad det är för operation.

”Jag lade ut på Twitter att jag testades mot corona, eftersom jag snart ska opereras. Många människor var som man förstår nyfikna (och snokande!) så jag säger det här: Jag ska ta ut mina bröstimplantat. De har varit bra för mig under många år, men nu är jag trött på det”, skriver Chrissy Teigen.

Därför gör Teigen operationen: ”Oroa er inte”

Den tidigare supermodellen, som nu mest är känd för att visa upp sitt lyxiga familjeliv med artistmaken John Legend och deras två barn, berättar att hon ser fram emot att kunna ha kläder i rätt storlek, och att det inte ska göra ont när hon ligger på mage.

”Jag skulle vilja kunna stänga blixtlåset på en klänning i min storlek, ligga på mage utan att det är obekvämt! Ingen stor grej! Så oroa er inte för mig! Allt är bra. Jag kommer fortfarande ha bröst, men de kommer bara vara gjorda av fett. Vilket är allt en tutte är från första början. En dum, mirakulös fettpåse”, skriver Chrissy Teigen, till en gammal bild på sig själv utan kläder på överkroppen, där hon täckt bröstvårtorna med vita hjärtan. 

Bilden har gillats över 1,6 miljoner gånger.

https://www.instagram.com/p/CAqylh4pjZ-/?igshid=1jejsci56hrs9

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.