Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans bröllopslycka – med 17 år yngre kärleken

Hollywood-skådespelaren Idris Elba har gift sig med sin kärlek, modellen Sabrina Dhowre.Foto: Stella Pictures / BackGrid US

Hollywood-skådespelaren Idris Elba har gift sig med sin kärlek, modellen Sabrina Dhowre.

Paret sa ja till varandra under en påkostad ceremoni i Marocko på fredagen, skriver British Vogue.

Brittiska skådespelaren Idris Elba, 46, har gift sig med modellen Sabrina Dhowre, 29.

Paret blev tillsammans i början av 2017, och et år senare valde Idris Elba att fria till sin kärlek.

Nu har paret alltså blivit man och hustru, efter en exklusiv ceremoni i Marocko på fredagen, skriver British Vogue, som exklusivt fick bevaka bröllopet.

https://www.instagram.com/p/BwwONCplEyj/

Påkostade bröllopsfesten

Paret utbytte sina löften på hotellet Ksar Char Bagh i Marrakesh. Men när en Hollywoodstjärna och en modell gifter sig räcker det sällan med en dags bröllop, och så även här. Idris Elba och Sabrina Dhowre valde att sprida ut firandet över tre dagar, där deras vänner och familj bjöds på lyxmiddag kvällen innan själva bröllopet.

Enligt uppgifter till People var middagen festen på torsdagen väldigt påkostad.

– Det var en gigantisk fest med kameler, elddansare och dans, berättar uppgiftslämnaren.

 På lördagskvällen håller det nygifta paret i en temafest, där alla ska vara klädda i vitt, på hotellet Mandarin Oriental. Finalfesten ska ge känsla av festival, skriver British Vogue.

https://www.instagram.com/p/BwwLGw-FZLP/

På bröllopet var Idris Elba klädd i en kostym av Ozwald Boateng, specialuppsydd för stjärnan.

Sabrina Dhowre bar två klänningar – en under ceremonin, och en till festen. Båda de vita bröllopsklänningarna var gjorda av Vera Wang.

https://www.instagram.com/p/BwwI-tkFN-T/

Paret träffades för första gången när Idris Elba var i Kanada i början av 2017, för att spela in thrillern ”The mountain between us” tillsammans med Kate Winslet.

– Att bli kär medan man spelar in en film som handlar om att bli kär är rätt speciellt, har Idris Elba sagt, skriver People.

– Hon får mig att skratta och vi delar gemensamma mål. Hon gör mig lycklig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.