Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans bild visar kroppsförändringen

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: GREGORIO BINUYA / STELLA PICTURES GREGORIO BINUYA

Det har bara gått sex månader sedan Hollywood-stjärnan Kate Hudson födde dottern Rani Rose.

Nu avslöjar skådespelaren att hon är nära sin målvikt, och visar upp den stora förändringen med en bild på sociala medier.

”Jag är några kilo bort från min målvikt! Jag har gjort det utan att ha ångest över mat eller träna som en galning”, skriver Kate Hudson till bilden.

Sex månader efter att ha fött sitt tredje barn, dottern Rani Rose, visar skådespelaren Kate Hudson, 39, upp sin stora kroppsförändring efter graviditeten och födseln.

I ett inlägg på Instagram, där Hudson står i träningskläder, konstaterar hon att hon är nära sin målvikt.

”Okej mina vänner, jag vill dela med mig! Jag är några kilo bort från min målvikt! Jag har gjort det utan att ha ångest över mat eller träna som en galning, även om jag har varit disciplinerad”, skriver Kate Hudson till bilden.

”Almost famous”-skådespelaren, som har två barn sedan tidigare med två andra män, födde dottern Rani Rose i höstas. Dottern är hennes första barn med pojkvännen Danny Fujikawa. Sedan tidigare har hon 14-åriga sonen Ryder med ex-maken Chris Robinson, och sjuåriga sonen Bingham med tidigare fästmannen Matt Bellamy.

Vill inspirera andra

Till bilden på Instagram fortsätter Hudson att berätta om sin viktresa, och hyllar de som hon tycker gör henne motiverad och aktiv. Nu hoppas hon att hon kan hjälpa andra att må bättre och bli aktiva också.

”Ja, en aktiv livsstil är något jag njuter av, och ja, att förstå mat är en passion jag har. Men det betyder inte att jag inte behöver stöd som alla andra. Att dela de små stegen i min hälsoresa med er får mig att må så bra. Jag kan bara hoppas att vad jag delar med mig av kan få er att känna er bra och ge uppmuntring i sin tur”, skriver Kate Hudson.

På två dagar har bilden gillats över 330 000 gånger.

https://www.instagram.com/p/BwYOiSTn0Xe/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.