Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans bikinifilm får fans att reagera

Se mer om skådespelarna.
Courteney Cox.Foto: JAE C. HONG / AP
Courteney Cox.Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

Iklädd en bikini kommer hon uppflygandes från poolen.

Courteney Cox senaste video på Instagram fick både fansen och skådespelarskollegorna att stanna till i scrollandet.

”Jag har sett denna video arton gånger”, skriver skådespelaren Sarah Paulson.

Courteney Cox, 55, känd som Monica i den populära serien ”Vänner” njuter glatt av värmen och visar nu upp sin superkropp i en video på Instagram. Under söndagen publicerade hon inlägget som helt klart fick följarna att häpna. I videon som spelas upp baklänges syns skådespelaren iklädd en svart bikini. Hon börjar med att komma uppflygandes från en pool, klär sedan på sig en sarong, får en drink i handen och avslutar med att ta på sig sina solglasögon. 

Den imponerande videon väckte snabbt stor uppmärksamhet bland Courteney Coxs 2,8 miljoner följare på Instagram. Över elvatusen personer har valt att kommentera klippet och bland kommentarerna syns flera kända namn som skådespelarna Busy Philipps, 40, Kaley Cuoco, 33 och Sarah Paulson, 44. 

”Den här videon är episk”, skriver Kaley Couco.

”Jag har sett denna video arton gånger”, skriver Sarah Paulson.

”Det här är riktigt bra”, skriver Busy Philipps med ett stort rött hjärta.

Hyllas för superkroppen

Det är främst Courteney Cox vältränade kropp som hyllas i kommentarfältet. Många menar att hon ser betydligt yngre ut än vad hon egentligen är och att det är imponerande hur hon lyckats hålla kroppen i så bra form.

I skådespelarens videoklipp spelas ”Missy Elliotts” låt ”Work It” och Courteney Cox refererar även till den gamla låtens text i texten i sitt inlägg.

”Åh så nu förstår jag vad Missy Elliott menade med lägg ner din sak, vänd den uppochner och gör det omvänt... det tog mig bara tio år”, skriver hon till inlägget.

https://www.instagram.com/p/B0M9f0kDvIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.