Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans bebislycka med kungavännen

Foto: /IBL / /IBL
Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES YESSICA THOR

Skådespelerskan Cecilia Forss väntar sitt första barn och till våren blir hon och pojkvännen Fredrik Von Der Esch föräldrar.

– De tolv första veckorna var oroliga, men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig, berättar skådespelerskan för tidningen Mama.

Cecilia Forss, 33, är gravid med sitt första barn. Till våren ska skådespelerskan, också känd för sin roll som Ica-Cindy i reklamfilmerna, bli mamma tillsammans med pojkvännen Fredrik Von Der Esch, som är gudson till drottning Silvia och en mycket nära vän till kronprinsessan Victoria.

– Det känns underbart och overkligt på samma gång, berättar Cecilia Forss för tidningen Mama.

Skådespelerskan, som belönades med en Guldbagge för sin roll i filmen ”I rymden finns inga känslor”, berättar att hon efter en orolig start på graviditeten nu mår bra.

– De tolv första veckorna var oroliga, men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig. Jag dansade till exempel till tre på natten nu i helgen, säger hon.

 

Cecilia Forss är aktuell i årets julkalender

I december dyker hon upp i årets julkalender ”Storm på lugna gatan", där hon spelar mamma Sanna i familjen Storm. Till våren blir hon själv mamma. Men om det blir en flicka eller pojke har paret valt att inte ta reda på. 

Cecilia Forss berättar att hon nu längtar efter att bli mamma.

– Att hålla i, pussa på och lära känna den lilla krabaten, upptäcka personligheten och se vem hon eller han är lik, säger hon i intervjun.

Cecilia Forss är aktuell i årets julkalender ”Storm på lugna gatan" tillsammans med Henrik Johansson, Johan Rheborg, Sofia Ledarp, Olof Wretling, Lena Philipsson, Linus Wahlgren, Shima Niavarani och Ulla Skoog. I dag släpps även hennes nya bok ”Paketlandet”, en uppföljning på "Fislandet" från 2017.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.