Lisa Marie Presley och Michael Lockwood. Foto: Katy Winn / AP TT NYHETSBYRÅNLisa Marie Presley och Michael Lockwood. Foto: Katy Winn / AP TT NYHETSBYRÅN
Lisa Marie Presley och Michael Lockwood. Foto: Katy Winn / AP TT NYHETSBYRÅN
Lisa Marie Presley Foto: / ALL OVER PRESS SWEDEN WENNLisa Marie Presley Foto: / ALL OVER PRESS SWEDEN WENN
Lisa Marie Presley Foto: / ALL OVER PRESS SWEDEN WENN

Stjärnans barn omhändertagna – efter skräckupptäcken

Publicerad

Lisa Marie Presleys åttaåriga tvillingdöttrar har omhändertagits, skriver Daily Mail.

Enligt tidningen hävdar Presley att hon har hittat oanständiga bilder på barn på exmaken Michael Lockwoods dator.

"Jag blev chockad och upprörd och illamående", skriver Lisa Marie Presley i domstolsdokument som Daily Mail tagit del av.

Elvis Presleys barnbarn och Lisa Marie Presleys tvillingdöttrar Finley och Harper Lockwood är nu i myndigheternas vård skriver Daily Mail, som har tagit del av domstolsdokument.

Det har varit en uppslitande och bitter skilsmässa mellan Lisa Marie Presley, 49, och Michael Lockwood, 55 – och Presley har hävdat att hon hittat oanständiga bilder och videor på barn på exmakens dator.

 

LÄS MER: Den verkliga orsaken bakom skilsmässan

 

Lisa Marie Presleys fynd: "Illamående"

"Jag blev chockad och upprörd och illamående", säger Lisa Marie Presley i de papper som har lämnats in till domstol i samband med den pågående skilsmässan.

Efter upptäckten grep oroliga socialarbetare in och omhändertog barnen.

Döttrarnas framtid kommer att avgöras i en rättegång i mars, enligt Daily Mail.

 

LÄS MER: Lisa Marie Presley till rehab efter skilsmässan

 

Lisa Marie Presley hävdar att polisen har gjort en husrannsakan och beslagtagit 80 elektroniska enheter som tillhör exmaken. De har ännu inte analyserats.

– Jag har förstått att rättsväsendet i Tennessee håller på med en utredning relaterad till de foton och videor jag hittade. Jag har inte en aning om vad som finns på de där enheterna och är rädd att det finns fler och värre bilder, säger hon enligt Daily Mail.

Michael Lockwood kräver underhåll

Presley gifte sig med Michael Lockwood i Japan 2006. I juni i fjol separerade paret och samtidigt ansökte kändisdottern om skilsmässa – efter tio år ihop med maken.

Nu bråkar de om pengar.

Lisa Marie Presley har haft en förmögenhet på 300 miljoner dollar, motsvarande ungefär 2,67 miljarder kronor – som hon nu hävdar är nästan helt borta. Samtidigt kräver Michael Lockwood underhåll på 40 000 dollar i månaden, drygt 356 000 kronor.

Men Presley vill inte ge exmaken ett öre.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag