Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans babylycka – med svenska Anna

Anna Lundberg och Michael Sheen har fått barn.
Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES/AVALON.RED B21
Michael Sheen har bland annat medverkat i ”Twilight”-filmerna.
Foto: SPLASH NEWS/IBL

Nu har Hollywoodstjärnan Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg fått sitt första gemensamma barn – en liten dotter. 

Det bekräftar Michael Sheens pappa Meyrick för Daily Mail.  

– Vi är överlyckliga, säger han. 

Skådespelaren Michael Sheen, 50, och svenska skådespelaren Anna Lundberg, har fått en dotter. 

Det bekräftar Michael Sheens pappa Meyrick för Daily Mail på fredagen. 

– Vi är överlyckliga, säger han till tidningen. 

Mayrick säger också att det är ”fantastiska nyheter” och att han och hans fru firade med en skål. 

I juli i år avslöjade Hollywoodstjärnan på Twitter att han och Anna Lundberg väntar barn. 

”Är väldigt glad över att meddela alla att jag och min partner Anna väntar en egen liten ängel. (Bara för att förtydliga – vi ska få barn!)”, skrev Michael Sheen. 

Deras relation ska ha pågått sedan i maj och uppdagades bara någon månad innan bebisnyheten kom. 

Båda är skådespelare 

I början av september visade Anna Lundberg upp sin bebismage på röda mattan, vid en gala som det brittiska magasinet GQ arrangerade. 

Tidigare har Michael Sheen tvingats gå ut och dementera rykten om att han var tillsammans med den irländska skådespelaren och komikern Aisling Bea, 35, under tiden som han började dejta svenskan.

”Till människorna jag älskar, som har viktigare saker att fokusera på just nu. Jag var singel från början av sommaren när jag träffade min partner Anna, som nu väntar vårt barn. Bara så ni vet” skrev han på Twitter.

Michael Sheen har medverkat i filmer som ”The Queen” och ”Twilight”-trilogin. Han är också känd karaktärsskådespelare som har gjort många klassiska roller på brittiska scener.

Anna Lundberg kommer från Helsingborg. Även hon jobbar som skådespelare. Under de senaste åren har hon studerat på den ansedda scenskolan American Academy of Dramatic Arts i New York.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.