Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans avslöjande om Cruises förflutna intrång

Det var när Kate Hudson nyligen gästade pratshowen ”The Ellen DeGeneres Show” som hon bjöd på en uppseendeväckande anekdot från hennes tonår.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Hon berättar att Cruise klättrade över en två och en halv meter hög mur för att komma in på hennes fest.Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP
Kate Hudson och Tom Cruise.Foto: CHRIS HASTON / AP NBC
Tom Cruise är känd för att ofta göra sina egna stunts i de många actionfilmer han har medverkat i.Foto: CHELSEA LAUREN / REX/IBL

Tom Cruise är känd för att ofta göra sina egna stunts i de många actionfilmer han har medverkat i.

Och även bortom rampljuset tycks stjärnan vara redo att gå lite extra långt för att nå sina mål.

Det vittnar i alla fall skådisen Kate Hudson om – som berättar om ett särskilt tillfälle då Cruise klättrade över en två och en halv meter hög mur för att komma in på hennes fest.

Det var när Kate Hudson nyligen gästade pratshowen ”The Ellen DeGeneres Show” som hon bjöd på en uppseendeväckande anekdot från hennes tonår.

Hudson, dotter till skådespelaren Goldie Hawn, berättade hur hon och brodern Oliver ofta hade fester i huset när föräldrarna var borta.

Men festerna blev ofta stora och Kate Hudson oroade sig ofta för att det skulle spåra ur.

– Jag ville bara veta att allting skulle fungera okej, berättar hon i programmet.

Kate Hudson: ”Jag tappar det bokstavligen”

Kate Hudson berättar sedan om en särskild kväll:

– Jag står i dörren och ser till att folk som inte ska vara där inte kommer in. Det är ungefär 400 personer i mina föräldrars hus och jag får lite panik. Kontrollfreaket i mig säger ”det här är inte okej”.

Hudson förklarar vidare hur hon mitt i paniken plötsligt ser någon kasta sig över muren utanför huset – och ner på tomten.

– Jag ser någon som klättrar, bokstavligen klättrar över en 2,5 meter hög mur. Jag tappar det bokstavligen. 

Galna minnet med Cruise

Hon berättar sedan hur personen gör en slags bakåtkullerbytta på marken.

– Jag ska precis börja skrika åt den här killen när jag ser att det är Tom Cruise. Och jag bara ”okej jag insåg inte att du skulle komma till vår fest”. Och han bara ”Jag hörde att det var fest”.

– Han är verkligen ”Misson: Impossible”. Det var galet, konstaterar hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.