Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans avklädda drag för miljön

Nicole Scherzinger, 38, ångrar att hon satsat allt på karriären
Pussycat dolls-artisten och ”X factor”-domaren Nicole Scherzinger vill stoppa klimatkrisen och nedskräpningen i världens hav.Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES / LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B5512
”Du behöver inte plastpåsar, sugrör och vattenflaskor. Rädda våra underbara hav!”, skriver Nicole Scherzinger. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
I ett inlägg på Instagram tar artisten ställning för rena hav, fritt från plastskräp.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Artisten och tv-profilen Nicole Scherzinger är trött på nedskräpning och miljöförstörelse.

På Instagram syns stjärnan plocka upp plats ur vattnet för att visa på vikten av renare hav, under en resa i italienska Capri.

”Du behöver inte plastpåsar, sugrör och vattenflaskor. Rädda våra underbara hav!”, skriber Scherzinger till bilderna på Instagram.

Pussycat dolls-artisten och ”X factor”-domaren Nicole Scherzinger, 40, vill stoppa klimatkrisen och nedskräpningen i världens hav.

I ett inlägg på Instagram tar artisten ställning för rena hav, fritt från plastskräp.

Scherzinger är på semester i italienska Capri, och på bilderna i inlägget ses hon åka båt runt ön, och plocka upp skräpande plastpåsar ur vattnet med en lång pinne, medan hon njuter av solen i en gul bikini.

Nicole Scherzinger: ”Det finns massor av sätt att engagera dig”

Profilen konstaterar hur många plastpåsar det kastas varje dag i USA – och hur farliga de är för utrotningshotade djurarter.

”Bara i Amerika så kastar vi bort 100 miljarder plastpåsar varje år. Det krävs bara en för att döda en utrotningshotad havssköldpadda som blandar ihop den med en ätbar manet. Det finns massor av sätt att engagera dig och stötta städningen av våra hav”, skriver Nicole Scherzinger till bilderna på Instagram.

Artisten följs av 3,8 miljoner personer, och använder sitt stora utrymme till att tipsa om olika miljöorganisationer man kan engagera sig i.

”Du behöver inte plastpåsar, sugrör och vattenflaskor. Rädda våra underbara hav!”, skriver Nicole Scherzinger. 

Hon avslutar inlägget med citatet: ”Världen ändras av att du föregår med gott exempel, inte dina åsikter”.

https://www.instagram.com/p/BzJHFRchekO/

Nicole Scherzingers inlägg med de tre bilderna har gillats över 127 000 gånger, och fått tusentals kommentarer från personer som stöttar hennes klimatinitiativ.

Prognos: Så blir vädret kommande dagarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.