Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans ånger efter förändringen

Tori Spelling berättar om sin förändring – som hon i dag ångrar stort. Foto: / JACK-RS-CHRIS-PRIMO/X17ONLINE/AL X17 INC
– Jag borde aldrig ha gjort det, säger hon i en intervju. Foto: JACK-RS-PRIMO/X17ONLINE.COM / JACK-RS-PRIMO/X17ONLINE.COM/ALL X17 INC

Tori Spelling berättar om sin förändring – som hon i dag ångrar stort.

"90210"-skådespelaren menar att hon aldrig kan återgå till det normala.

– Jag borde aldrig ha gjort det, säger hon i en intervju. 

Skådespelerskan Tori Spelling blev känd efter sin medverkan i tv-serien Beverly Hills 90210. Serien sändes under 90-talet, på den tiden var det modernt med väldigt tunna ögonbryn och därför plockade stjärnan sina – något som hon nu ångrar djupt. 

– Jag borde inte ha plockat mina ögonbryn på 90-talet. Det var ju modern då, men jag visste ju inte att det skulle vara modernt med fylligare ögonbryn nu, berättar hon för E News och fortsätter:

– Har man plockat sina ögonbryn är det väldigt svårt att få tillbaka dem. 

 

LÄS MER: Efter "Beverly hills"-succén – så gick det sen för stjärnorna 

 

Spelling berättar att hon såg upp till skådespelerskan Drew Barrymore under 90-talet. 

– Jag önskade att jag inte plockat mina ögonbryn under 90-talet. Jag var besatt av Drew Barrymores filmer. Hon hade tunna ögonbryn och det var så coolt, berättar stjärnan för sajten. 

Spellings krav på maken efter alkoholproblem

 

LÄS MER: Beverly Hills-stjärnans tragedi – är utblottad 

 

Finansiella problem hänger som ett tungt moln över det gifta skådespelarparet Tori Spelling, 44, och Dean McDermott, 50.

Men det är inte det enda problemet familjen har. 

Dean McDermott som hållit sig nykter och ifrån alkohol ska ha fallit tillbaka i sitt missbruk, har en uppgiftslämnare sagt till Radar Online. 

– Dean fokuserar på hans tillfrisknande igen. Han gick igenom en period där han inte prioriterade sitt tillfrisknande och det tog definitivt ut sin rätt på äktenskapet, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Mitt i ekonomisk kris

Samtidigt så är paret mitt uppe i en ekonomisk kris.

Tori Spelling och Dean McDermott fick nyligen betala nära 1,9 miljoner kronor i tredskodom – då de inte dök upp i domstolen. Målet handlar om ett obetalt lån på över 3,4 miljoner som paret varit i en bitter strid mot City National Bank med.

Paret är även skyldiga den amerikanska federala skattemyndigheten 8,6 miljoner kronor. Dean McDermott måste även betala ex-frun Mary Jo Eustace underhåll efter en rättegång tidigare i år.

– De senaste månaderna har varit väldigt tuffa för dem och Tori kan inte ha honom på glid, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Men nu verkar Dean McDermott ha skärpt sig och lyssnat på sin fru.

– I det här sa han inte emot henne. Han kommer att gå på möten igen och han är nära sina vänner i nykterhetsföreningen, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.