Skådespelaren Will Ferrell var under torsdagen med i en svår bilolycka. Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESSkådespelaren Will Ferrell var under torsdagen med i en svår bilolycka. Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Skådespelaren Will Ferrell var under torsdagen med i en svår bilolycka.  Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Ferrell hade besökt ett event som "Anchorman"-karaktären Ron Burgundy. Foto: STEPHEN CHERNIN / APFerrell hade besökt ett event som "Anchorman"-karaktären Ron Burgundy. Foto: STEPHEN CHERNIN / AP
Ferrell hade besökt ett event som "Anchorman"-karaktären Ron Burgundy.  Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

Will Ferrell förd till sjukhus i natt efter bilkrasch

Publicerad
Uppdaterad

Will Ferrell, 50, var under torsdagskvällen med i en svår bilolycka. 

Hans bil voltade efter att ha blivit påkörd från sidan av en annan bil.

Ferrell och två andra passagerare åkte med ambulans till sjukhuset, enligt TMZ

Will Ferrell besökte på torsdagskvällen ett "Funny or Die"-event utanför San Diego. På väg från eventet hamnade han i en svår bilolycka när bilen blev påkörd från sidan, vilket orsakade att bilen voltade. Skådespelaren och två andra passagerare kördes med ambulans till sjukhuset. 

Enligt TMZ har Ferrell nu fått lämna sjukhuset. Han mår under omständigheterna bra och har inte skadat sig allvarligt. Bilolyckan inträffade i Orange County, Kalifornien, runt klockan elva på kvällen lokal tid. 

Skådespelaren hade besökt eventet som den populära karaktären Ron Burgundy som han spelat i "Anchorman"-filmerna. "Anchorman" släpptes 2004 och "Anchorman 2" 2013. 

Har sommarstuga i Gnesta

Will Ferrell gifte sig med svenska skådespelerskan Viveca Paulin, 48, i augusti år 2000. De har sönerna Magnus, Mattias och Axel tillsammans. Paret har en sommarstuga utanför Gnesta i Sörmland. I stugan brukar de spendera en del av somrarna. 

 

LÄS MER: Will Ferrell: "Svenska pappor – de kan allt" 

 

I samband med att filmen "Daddy's home" släpptes 2015 berättade Will Ferrell om sina kopplingar till Sverige. Bland annat berättade han om sina känslor inför svenska pappor.

– Svenska pappor är väldigt skrämmande! De är fullständigt nonchalanta och har ingen attityd. De är bara genomtrevliga och säger inga problem, jag kan bygga ett hus och laga en gourmetmiddag. Jag har aldrig träffat andra män som kan göra allt så bra och sen säga jaja, det är inga konstigheter. Jag kan inte ens spika upp en tavla eller få upp julgranen så svenska män är väldigt imponerande, sa han då.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag