Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Will Ferrell förd till sjukhus i natt efter bilkrasch

Skådespelaren Will Ferrell var under torsdagen med i en svår bilolycka. Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Ferrell hade besökt ett event som "Anchorman"-karaktären Ron Burgundy. Foto: STEPHEN CHERNIN / AP

Will Ferrell, 50, var under torsdagskvällen med i en svår bilolycka. 

Hans bil voltade efter att ha blivit påkörd från sidan av en annan bil.

Ferrell och två andra passagerare åkte med ambulans till sjukhuset, enligt TMZ

Will Ferrell besökte på torsdagskvällen ett "Funny or Die"-event utanför San Diego. På väg från eventet hamnade han i en svår bilolycka när bilen blev påkörd från sidan, vilket orsakade att bilen voltade. Skådespelaren och två andra passagerare kördes med ambulans till sjukhuset. 

Enligt TMZ har Ferrell nu fått lämna sjukhuset. Han mår under omständigheterna bra och har inte skadat sig allvarligt. Bilolyckan inträffade i Orange County, Kalifornien, runt klockan elva på kvällen lokal tid. 

Skådespelaren hade besökt eventet som den populära karaktären Ron Burgundy som han spelat i "Anchorman"-filmerna. "Anchorman" släpptes 2004 och "Anchorman 2" 2013. 

Har sommarstuga i Gnesta

Will Ferrell gifte sig med svenska skådespelerskan Viveca Paulin, 48, i augusti år 2000. De har sönerna Magnus, Mattias och Axel tillsammans. Paret har en sommarstuga utanför Gnesta i Sörmland. I stugan brukar de spendera en del av somrarna. 

 

LÄS MER: Will Ferrell: "Svenska pappor – de kan allt" 

 

I samband med att filmen "Daddy's home" släpptes 2015 berättade Will Ferrell om sina kopplingar till Sverige. Bland annat berättade han om sina känslor inför svenska pappor.

– Svenska pappor är väldigt skrämmande! De är fullständigt nonchalanta och har ingen attityd. De är bara genomtrevliga och säger inga problem, jag kan bygga ett hus och laga en gourmetmiddag. Jag har aldrig träffat andra män som kan göra allt så bra och sen säga jaja, det är inga konstigheter. Jag kan inte ens spika upp en tavla eller få upp julgranen så svenska män är väldigt imponerande, sa han då.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!