Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan vårdas akut på sjukhus – mystiska omständigheterna

Kylie Jenner är akut sjuk – stjärnan vårdas på sjukhus, och har tvingats ställa in alla sina åtaganden.Foto: PLANET PHOTOS / E!/PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan Kylie Jenner, 22, har drabbats av en mystisk influensaliknande sjukdom.Foto: XAVIER COLLIN/IPA/SPLASH NEWS / XAVIER COLLIN/IPA/SPLASH NEWS/IB SPLASH NEWS
”Jag är jättesjuk och kan inte resa”, skriver hon på sin Instagram story.Foto: JAVI SORIA / STELLA PICTURES

Kylie Jenner är akut sjuk – stjärnan vårdas på sjukhus, och har tvingats ställa in alla sina åtaganden.

Enligt uppgifter till amerikanska sajten TMZ lider hon bland annat av yrsel och illamående.

”Jag är jättesjuk och kan inte resa”, skriver hon på sin Instagram story.

”Keeping up with the Kardashians”-stjärnan Kylie Jenner, 22, har drabbats av en mystisk influensaliknande sjukdom, och tvingas ställa in alla sina planer och resor.

I stället för att åka till Paris modevecka har Kylie Jenner lagts in på sjukhus, där hon nu vårdas bland annat för yrsel och illamående, skriver TMZ.

På sin Instagram skriver Kylie Jenner att hon mår jättedåligt, och inte kan resa eller jobba som hon hade planerat.

”Jag är jättesjuk och kan inte resa”, skriver hon på sin Instagram story.

Tvingas ställa in – mitt i viktiga ögonblicket

Kylie Jenner var inbokad att besöka modeveckan i Paris, där hon också skulle vara med om lanseringen av sin nya sminkserie under Balmains modevisning.

”Tyvärr är jag jättesjuk och kan inte resa. Jag är förkrossad över att missa showen”, förklarar Kylie Jenner på sin Instagram Story.

I stället har Kylie Jenner skickat sin mamma Kris Jenner, 63, till Paris för att hålla kolla på sminklanseringen. 22-åringens andra förälder, 69-åriga Caitlyn Jenner, tar hand om sin dotter, och besöker henne på sjukhuset i Los Angeles.

”Jag vet att mitt fantastiska team, och mina vänner som är på plats för evenemanget, kommer hjälpa mig att vara där i tanken”, skriver Kylie Jenner på Instagram.

Hyllar vännen: ”Jag är så så stolt”

Hon fortsätter med att hylla Olivier Rousteing, som hon har samarbetat med under processen att ta fram kollektionen.

”Jag är så så stolt över den här kollektionen och över Oliver, och vår vänskap, vision och kreativitet syns verkligen i de här produkterna”, skriver Jenner.