Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan tappade sin son – drabbades av skallfraktur

Skådespelarparet Jenny Mollen och maken Jason Biggs har haft en ”traumatisk vecka”. Foto: NANCY KASZERMAN / STELLA PICTURES NANCY KASZERMAN
Jason Biggs och Jenny Mollen har två söner, Sid, 5, och Lazio, 1. Foto: HECTOR VALLENILLA,PACIFICCOASTNE / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Skådespelarparet Jenny Mollen och maken Jason Biggs har haft en ”traumatisk vecka”.

”Angel”-skådisen berättar att hon tappade sin son förra helgen så illa att han fick en skallfraktur och fick föras akut till sjukhus. 

”Mina tankar går till alla föräldrar som har eller kommer att hamna i den här typen av situationer. Ni är inte ensamma”, skriver hon i inlägget.

Skådespelaren Jenny Mollen,39, berättar på Instagram att hon tappade sin son så illa i förra veckan att de tvingades söka sjukhusvård. Den femåriga sonen Sid föll på huvudet och fick en skallfraktur.

Stjärnan, känd för sin roll i tv-serien ”Angel”, berättar om den jobbiga och svåra händelsen på Instagram. 

”I lördags kväll tappade jag min son på huvudet som orsakade honom en skallfraktur och han hamnade på intensivvårdsavdelningen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Tillsammans med skådespelande maken Jason Biggs, 40, har hon två söner, Sid, 5, och Lazio, 1. Paret träffades under inspelningen av filmen ”My best friend’s girl” från 2008 och gifte sig senare samma år.  

Jenny Mollen stöttar andra föräldrar

I inlägget tackar stjärnan sjukvårdspersonalen för sin insats efter olyckan och berättar att sonen nu är på bättringsvägen. 

”Det har varit en traumatisk vecka men Sid har nu fått komma hem och har sakta men säkert börjat återhämta sig. Han äter också en massa chokladglasstrutar och har planer på att börja med körsbärssmak snart”, skriver hon i inlägget.

https://www.instagram.com/p/BwYW-CGHa3U/

Jenny Mollen vill också stötta föräldrar som hamnat i liknande situationer och händelser. 

”Mina tankar går till alla föräldrar som har eller kommer att hamna i den här typen av situationer. Ni är inte ensamma”, skriver hon vidare.

Under påskhelgen skickade hon även uppdatering om sonens hälsa och en påskhälsning tillsammans med de båda sönerna.