Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan stoppade rån – då blev hon själv rånad

Katherine Jenkins blev rånad.Foto: JUSTIN NG / STELLA PICTURES/RETNA
Katherine Jenkins har gett ut ett dussin album.Foto: STEPHEN POVER/SHUTTERSTOCK

När sångerskan Katherine Jenkins såg en kvinna bli rånad ingrep hon.

Det slutade med att hon själv blev rånad.

Förövarna var två 15-åriga flickor enligt Daily Mail.

Katherine Jenkins var på väg till ett uppträdande i London när hon såg en äldre kvinna bli utsatt för ett rånförsök som vittnen senare beskrev som ”extremt våldsamt”.

Sångerskan klev fram för att hjälpa kvinnan – men blev då själv rånad. Hon kunde dock ge polisen ett signalement på rånarna som snabbt kunde gripas. 

Förövarna visade sig vara två 15-åriga flickor. Förutom rånet anklagas flickorna för att ha attackerat en polis när de greps. Polisen ska dock inte ha behövt uppsöka sjukhus.

Katherine Jenkins kom tvåa i tv-succén

Katherine Jenkins har gett ut ett dussin album sedan debuten ”Premiere” 2004 varav fem av dem har sålt platina. Den senaste skivan ”Guiding Light” kom förra året och nådde förstaplatsen på den brittiska topplistan.

Hon har även varit med i tv-programmet ”Dancing With The Stars”, den amerikanska motsvarigheten till ”Let’s Dance”, där hon slutade på andra plats (bakom Super Bowl-mästaren Donald Driver).

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.